CKC dovolená - Itálie 2009
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Děcka nevím jestli se sem ještě dostanu než vyrazíte.Tam gute reise a v neděli k večeru v terentenu nebo co to je já jedu v sobotu ránko ale přes Berchtesgaden pak někdy pospím a v neděli Grosgloskner a pak za Vama vy bando zelená.Teště se jak se já těším.

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
masinu jsem nastartoval,vyfuk utlumil vlozkou AllwaysLadis píše:Teda kamaráde, ty umíš napínat!![]()
Tak držím pěsti, ať vše dobře dopadne a v sobotu se všichni sejdeme u Herty!
spim zitra u Kankxe bo mi dluzi 120 000 a tak aspon noclehem a dobrou veceri splacet zacne
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
chybi ti tam NULAMARTY píše:masinu jsem nastartoval,vyfuk utlumil vlozkou AllwaysLadis píše:Teda kamaráde, ty umíš napínat!![]()
Tak držím pěsti, ať vše dobře dopadne a v sobotu se všichni sejdeme u Herty!Irenku jsem umyl,navigaci gumkama prichytil,kabelu snad na sedlo dostal,batoh mi snad zada nestrha,kamaradovi jsem pomohl tak mam strasnou radost a jedu...
spim zitra u Kankxe bo mi dluzi 120 000 a tak aspon noclehem a dobrou veceri splacet zacne..takze se na vasvsechny jedouci ze srazu tohoto smeru moc tesim....
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...jak to tu ctu, tak vsichni sbaleno, nalesteno... ja ani nevim jestli motorky stoji v garazi
...nestiham nic... zitra odpoledne snad dorazim z prace vcas domu a rychle vse oservisuju, musim prezout pneu na ZZR a na Z1000 musim udelat servis 12 tis. snad to do 5 rano stihnu a pak hned za chladku vyrazim
...ale sbaleno snad uz neco mame, alespon myslim ze jsem zahledl nejakou hromadku vedle postele
(snad to neni spinave pradlo
)
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer