CKC dovolená - Itálie 2009
Nóóó....blížíSamčus píše:Tak již jsem sestoupil z hor, v civilizaci lidskou, abych stroj náš samochodný uchystal k cestě naší.Už se to blíží, HURÁÁÁ

No a zatím taky mám akorát ten salám a nějaký éčka...,jinak nestíhám

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Ještě mě nekuchli, takže furt nevím kdy budeme moct odjetmisak39 píše:výsledek jednání-2 promile, kámoš pojede, ale sám, bo asi bude brzo řešit výměnu manželek...takže Michale, pokud bys moh přijet, neváhej, zcela jistě se poskládáme, i kdybych měl spát na zemi(matraci bych nepotřeboval, neboť to umím zařídit tak, že je mi jedno kde usnu
![]()
) Zůstane jedno místo volný, takře s tím případným mým pořád pro Michala a Lenku otevřené dveře!!!

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
U Vikinga, mi řekli , že jim je jedno jestli budem v chatce spát ve 4 nebo v 5, že máme zaplacenou chatku a víc ho nezajímá, tak že v pohodě a v klidu můžem s Peťou spát na jedný posteli, deky a polštářky budou teda v počtu 8 kusů, ale to nějak zmáknem, copak Viking, ale King, aby všechno zmáknul a jel s námi 

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
A sakra, když se to sere, tak se to sere
Držím palce ať to vyjde a můžeš jet, hlavně že když už je na cucky auto, takl že nejsi ty. No a Michale tobě držím palce ať je packa zase co nejdřív v cajku. My letos tuhle dovolenou vynecháváme, ale tu a tam to tady sleduju a držím palce ať to zvládnete..

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jj drzim palec Kingovi i Michalovi, snad se tam uvidime
( teda spis doufam, ze se uvidime
)
Ja dneska za pomoci Couda ukecal servis, aby mi stihli udelat servisku i kdyz vypadali jeste dneska rano, ze se na me vykaslou, ale je to hotovy
, ve CT jeste jedu pro novy gumy a v patek umejt motku zabalit a nekdy vecer jsem na ty Sumave decka 
Hele decka dotaz, mate nekdo mapu? (kvuli planovani vyjizdek...
)

Ja dneska za pomoci Couda ukecal servis, aby mi stihli udelat servisku i kdyz vypadali jeste dneska rano, ze se na me vykaslou, ale je to hotovy

Hele decka dotaz, mate nekdo mapu? (kvuli planovani vyjizdek...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...