no ako chces, este som nezistil, kam to chodia tí znami, ale postarám sa..dám vediet...ja pojdem tiez, aj ked toho asi moc nezjemmisak39 píše:Kdopak pojede na tu husacinu? Radši bych tam napsal dopředu, a zeptám se i na slovenským foru... Nebo se toho ujme Gina?
jak jsem to tak zkoumal, je tam těch hospod husích mrtě, stačí jen písnout dopředu...klidně to vyřídím, jen bych potřeboval vědět, pro kolik lidí to objednat...Gina píše:no ako chces, este som nezistil, kam to chodia tí znami, ale postarám sa..dám vediet...ja pojdem tiez, aj ked toho asi moc nezjemmisak39 píše:Kdopak pojede na tu husacinu? Radši bych tam napsal dopředu, a zeptám se i na slovenským foru... Nebo se toho ujme Gina?skor to bude detská porcia
![]()
Abych pravdu řekl, moc netuším, o co se přesně jedná...misak39 píše:jak jsem to tak zkoumal, je tam těch hospod husích mrtě, stačí jen písnout dopředu...klidně to vyřídím, jen bych potřeboval vědět, pro kolik lidí to objednat...
Zdrahy píše:Hospody na slovači - tak to hodně štěstí.. podle mých zkušeností se na vaši rezervaci vykašlou, obsluha bude jako za totáče a jídlo nic moc.. Bohužel spousta osobních zkušeností.
Protestuji já to tam loni projel Hohe i Nidrige Tatra a Spiš atd. a nyljsem pozitivně překvapen - bezva jídlo / jedl jsem jen halušky / obsluha v pohodě i když nahoře oblečená - někdy to bylo dobře a dost často - a pil jsem žinčicu aj do bola frndžalica po výčapnejZdrahy píše:Hospody na slovači - tak to hodně štěstí.. podle mých zkušeností se na vaši rezervaci vykašlou, obsluha bude jako za totáče a jídlo nic moc.. Bohužel spousta osobních zkušeností.
prosím přepiš mne už mezi rozhodnuté jedu sám od Pá do NeZ. píše:Kawavíkend na Slovensku - organizuje Kawasakiclub.sk
Pá + So + Ne (28. - 30. srpna 2009)
---------------
Chatky:
1/ Gina,
2/ Z.,
3/ spit40,
4/ Helča,
5+6/ fanuš + 1 + divoká šelma
7+8/ Ladis + Lali
9+10/ důlní orlové - Ludva a Jerry
11/ Roman - ZX12,
12/ Mišák39
13+14/ Petr s kamarádem (od ivanversys)
15+16/ Maverick + Blanka
Příroda:
ivanversys + 1
Nerozhodnutí:
Márty - nezávazně,
Han Solo - slíbil, ale znáte ho
So + Ne
---------
Kuba ZRX
Ubytování:
Ubytování na 2 noci (28. - 30. 8 2009) mám zamluveno, jsou rezervovány 4 čtyřlůžkové chatky. Ložní prádlo je k dispozici, cena podle internetu včetně poplatků cca 30€/osoba/den, tj. 60€ za dva dny. Platí se to na místě, prosím připravte si drobné éčka.
v kempu požadují potvrzení rezervace 2 týdny před termínem, takže Vás chci požádat o potrvzení své účasti nejpozději 13. 8. 2009. Hlavně se to týká nováčků v sestavě ... Díky Z.