Může se protáčet grip?
Může se protáčet grip?
Mám vyhřívané gripy, na jaře jsem mazal bovdeny plynu, takže jsem je měl sundané. Už delší dobu ale sleduju, že napájecí kabel gripu je už při přidávání plynu hodně tahaný a dneska se mě zdá, je je čím dál víc i když je plyn zavřený. Je možné, že se ten grip protáčí? zkoušel jsem to na opačnou stranu ale ani se to nehlo.
ZX-12R naked
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
psal jsem svirat krecovite a davat plnej aby to clovek stihnulfarmář píše:nene Honzo,svírat je křečovitě,neprotočí se...spíš jak chceme ještě víc a víca marně hledaje to v motoru zkoušíme otočit za maximum

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nejspis to fakt bude tim pridavanim za hranici lanka... clovek si to ani neuvedomi ale chce treba predjet nepodradi a pak dava plnej se sevrenym zadkem aby byl dost rychlej a to hned nejake ty desetinky milimetru priskociMMKS píše:to v mém případě bych spíš viděl zohnutou brzdu, než že bych hledal výkon za hranicí lanka. Ale dík, zkusím prostě jen teda sundat grip a narvat znou do lepší pozice.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- farmář
- Ghostrider
já vím čím to mám....když jsem je nandaval, holt to chtělo nějaký lubrikant a nemaje nic jiného
jsem tam stříkl silikon....myslel jsemže suchej ale asi ne a trochu mi změkla ta guma a přeci jen to klouže. Trošičku...klasika, rok dva klouže a pak když si to sedne, to vyměníš celý ne?
někdy dříve.Tentokrát nebudu hloupej, sedne to a vychutnám si to!

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060