Brno a okoli-vyjezdy 2009....
- ivanversys
- Easy slider
jsem doma...tedy fakt super trasa...Mysak opet nechyboval...ty male Buchlaky to je neco...krasne jsem si tam zajel dnes nove gumy...krasna cesta tam i zpet...
priste musime doladit pravidla kolony...se nam zase nekdo malinko ztratil...ale bude lip...
timto posilam podani ruky tem co odjeli drive...
takze zaviram ...dnesek super vcetne pocasi...trasy,jidla....diky
priste musime doladit pravidla kolony...se nam zase nekdo malinko ztratil...ale bude lip...
timto posilam podani ruky tem co odjeli drive...

takze zaviram ...dnesek super vcetne pocasi...trasy,jidla....diky
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
hele ty pepiku z Brna, vis ty vubec kde jsou treba severni cechy???? ...myslim ze vis prd, tak se muzes nekdy prijet podivat...MARTY píše:v tom nasem vlaknu se Pepikum libi...to je fajn...
tak jedte Pepici nekam k nam naproti...to date...nekde dame kaficko ne ????pokec a cokoli jineho...
pocasi zatim ok...uvidime jak bude dal...
...jo a vyjizdka do Roudnice do tohoto vlakna patri, bylo to mysleno ze muze klidne prijet i nekdo z okoli Brna, vzdyt to mate kluci za rohem

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
jelo nas vice...zustali doktor a gina prej nekde na semaforu...ten co je mel v zrcatkach jako posledni nedal vedet...jeli jsme celkem svizne...je fakt ze prvni nemuze hlidat posledniho...a byl to snad jedinej semafor kterej jsme meli v ceste,,,ja to osobne zjistil az nahore na te vyhlidce ..jak jsme s mysakem zaparkovali tak jsme zjistili ze nedojeli dva...Ladis hned posilal sms a kontakt tel byl ihned funkcni...za sebe rikam ze si toho co jede za mnou hlidam aby vedel kam odbocit ale dal to nehlidam...chce to system kdyz nas jede vic,,,a pravidla...uznavam...kazdej ma jine tempo a musi se to ve vice lidech ladit...
nahlas rikam ze jsme se s Romanem za poslednich par tisic km nikdy neztratili.
nebylo to prijemne zjisteni ze chybi ale ja osobne jedouci prvni nebo druhy vinu necitim a ani nemuzu..
presto DOKTORE A GINO za to male nedorozumeni se omlouvam...
nahlas rikam ze jsme se s Romanem za poslednich par tisic km nikdy neztratili.
nebylo to prijemne zjisteni ze chybi ale ja osobne jedouci prvni nebo druhy vinu necitim a ani nemuzu..
presto DOKTORE A GINO za to male nedorozumeni se omlouvam...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Dorazil jsem dobře, Doktorům a Gině omluva,ale viděl jsem motky které jedou za mnou, tak jsem nezjistil že nejsme všici
A teprv teď si uvědomuju, že jste jeli na Pardubky, a tam je taky kopec se zatáčkama, i když úúúplně jinej... Pro příště musíme vymyslet jiné pořadí v koloně...

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Roman - ZX12
- Easy slider
tak uz doma, 320 km, pocasi chvilema vypadalo ze to bude slusnej slejvak ale nakonec dobry
asi zacnu jezdit posledni zase, OMLUVA Gine a Doktorum
nemam z toho dobrej pocit 
hlidal jsem si lidi prede mnou abych jim stacil, pac jsem nevedel kam se jede a za mnou jeli dalsi, prekvapem ze chybi dve moto jsme zjistil nahore u rozhledny,
v tech zatackach clovek nevidel ani toho pred sebou chvilema.
ja resim odboceni mimo hlavni tak, ze kdyz za mnou nikdo neni, pockam na prvniho prijizdejiciho, a pocitam ze ti prede mnou udelaji to same pri odboceni,
tim padem vznikne navigacni had. tim padem kdyz ztratim lidi pred sebou, jedu porad po hlavni a nikam neodbocuji.
priste se budu zajimat o cil cesty vic a kdyz pojedu posledni nikdo se neztrati
zavedeme rad opet na vyjizdkach 

asi zacnu jezdit posledni zase, OMLUVA Gine a Doktorum

hlidal jsem si lidi prede mnou abych jim stacil, pac jsem nevedel kam se jede a za mnou jeli dalsi, prekvapem ze chybi dve moto jsme zjistil nahore u rozhledny,
v tech zatackach clovek nevidel ani toho pred sebou chvilema.
ja resim odboceni mimo hlavni tak, ze kdyz za mnou nikdo neni, pockam na prvniho prijizdejiciho, a pocitam ze ti prede mnou udelaji to same pri odboceni,
tim padem vznikne navigacni had. tim padem kdyz ztratim lidi pred sebou, jedu porad po hlavni a nikam neodbocuji.
priste se budu zajimat o cil cesty vic a kdyz pojedu posledni nikdo se neztrati

Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
- DoktorZRX
- Ghostrider
Taky bys zuřil.fanuš píše:nezuřDoktorZRX píše:Tak s váma pánové jsem se byl projet naposled.
Otázka minutového počkání na křižovatce se pro nás stala hodinu a půl bloudění. A to jsme se těšili, že si pokecáme po delší době co jsme se neviděli. Ginu jsme doprovodili k vám a bez oběda a rozloučení a zklamaní spěchali domů.
Takhle jsme bloudili, tak třeba to někoho pobaví

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160