kawasakiclub.sk
- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
S Čikom sa poznám po nete, pred rokom cezo mna zisťoval, ako je to so založením klubu a používaním značky kawasaki.Medzi členmi sú aj takí, ktorích poznám dlhšie, viď je tam Tonko z BA, Motomirka a pod. Na ten víkend pojdem, mám odtiaľ kamošku, včera mi vravela, že je tam veľmi pekne a nanovo prerobený camp.Keď by ste chceli kontakt na Čika, stačí sa obrátiť na mňa
alebo napísať rovno na kawa sk.stránku 
Gina- GPZ500S/2001
Han Solo píše:A na které straněZ. píše:hmmivanversys píše:Zbyndo pamatuješ snad pojem družba.Preventivně si rezervuji termín 28.8 -30.8.. Podívej se do diáře, určitě tam máš hluchý místo.
![]()
Občas mám pocit, že pamatuju zimní vítěznou ofenzivu u Kurska.![]()
![]()
![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Ahoj Ginuško,Gina píše:S Čikom sa poznám po nete, pred rokom cezo mna zisťoval, ako je to so založením klubu a používaním značky kawasaki.Medzi členmi sú aj takí, ktorích poznám dlhšie, viď je tam Tonko z BA, Motomirka a pod. Na ten víkend pojdem, mám odtiaľ kamošku, včera mi vravela, že je tam veľmi pekne a nanovo prerobený camp.Keď by ste chceli kontakt na Čika, stačí sa obrátiť na mňaalebo napísať rovno na kawa sk.stránku
dneska už jasně vím, že tam pojedu taky. Zcela určitě na sobotu a neděli, o pátku stále přemýšlím. Tonka a motomirku si pamatuju od posledně ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- kawamiro
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, zdravim vsetkych z CKC
Som rad ze nas chcete prist pozriet k nam na SK. Dufam ze aj pocasie nam bude priat
Miesto sme vybrali vazne pekne. V Novej Bani pri jazere Tajch nam bude urcite skvelo.
Organizujeme 1. kawasakiclub vikend, takze mame co robit. Dufam ze sa nam podari vymysliet zaujimavy program a budeme si moct vymenit skusenosti s nasimi kawa masinami
Som rad ze nas chcete prist pozriet k nam na SK. Dufam ze aj pocasie nam bude priat
Organizujeme 1. kawasakiclub vikend, takze mame co robit. Dufam ze sa nam podari vymysliet zaujimavy program a budeme si moct vymenit skusenosti s nasimi kawa masinami