C.E.C. 2009
Kdyz ji z nekoho dostanu, tak sem "rad" nejakou dam
Jezdili jste pekne kluci a ja si taky splnil svoje predsevzeti na letosek. V kvalde padnul cas pod 2 minuty a to 1.59.904
Ale zavod uz tak nevysel. Hned v prvnim kole po vystridani partaka supa me uklouzl predek v technicky pasazi... ja jsem zas uplne cajk, ale motka si v kacirku skocila a budu mit zas co opravovat...
Jinak to vypada, ze s CEC2 asi timto koncim a na okruh uz jen pro zabavu s agenturou a ne zavodit...

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Taky se přidávám s poděkováním:
1) Zubrovi za pomoc v boxech, měl se chudák co ohánět, střídali jsme všichni zhruba ve stejnou dobu. Díky chlape.
2) Strážnému andělu mladého pána Elvise, bo andílek se taky měl co ohánět.
Jinak závod nic moc bo se furt jezdilo za safety károu, strašně se padalo. Na tomto okruhu jsem jel letos poprvé, takže jsem ze začátku nevěděl kudy kam, přesto se mi povedl lap time 1:58,1 takže nakonec celkem spokojenost. Jo a jestli něco neudělají s povrchem v poslední zatáčce tak to bude příští rok zralé na krosku.
1) Zubrovi za pomoc v boxech, měl se chudák co ohánět, střídali jsme všichni zhruba ve stejnou dobu. Díky chlape.
2) Strážnému andělu mladého pána Elvise, bo andílek se taky měl co ohánět.
Jinak závod nic moc bo se furt jezdilo za safety károu, strašně se padalo. Na tomto okruhu jsem jel letos poprvé, takže jsem ze začátku nevěděl kudy kam, přesto se mi povedl lap time 1:58,1 takže nakonec celkem spokojenost. Jo a jestli něco neudělají s povrchem v poslední zatáčce tak to bude příští rok zralé na krosku.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
Tak uz vim asi i proc jsem spadl. Falesna duvera v podle me zahratou gumu. Myslel sem si, ze v ty tahly levy po retarderu gumu zahreju a v ty levy co zacina technicka pasaz me guma podrzela. Jenze evidentne byla ohrata zatim jen leva strana a tak po preklopeni doprava to na studeny gume klouzlo:

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jedna nez jsem upadl:

Jinak "par" dalsich fotecek je na:
http://lumberjack1.rajce.idnes.cz/CEC2_ ... .09/#album
Je jich tam mraky, i marek a kuba tam maji par peknych. Pan fotograf cvakal jak o zivot
Jinak "par" dalsich fotecek je na:
http://lumberjack1.rajce.idnes.cz/CEC2_ ... .09/#album
Je jich tam mraky, i marek a kuba tam maji par peknych. Pan fotograf cvakal jak o zivot

Naposledy upravil(a) Elvis. dne stř srp 12, 2009 11:52:20, celkem upraveno 2 x.
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L