Brno a okoli-vyjezdy 2009....
tak dnes opet perfekto projizdka....ve 4 bikerech...dobrej okruh kunstatskymi hvozdy...navsteva kamarada Kinga...Ladise a sem tak nabrousena pila...dobrej okruh s navstevou perfektniho motorestu s dobrou obsluhou a chutnym jidlem...a hlavne...nezmokli jsme a uz jsme tu...ve finale odstaveni obou krasnych ZX 12R u Martina na kvalitni servis a nove obuti za bezkokurencni cenu...
ps..te pani na kole v protismeru se omlouvam jestli to tady precte..pri me stihaci jizde za Romanem zaclo predjizdet i auto predemnou a ta pani na kole se asi fakt lekla ikdyz tam byla jeste dost rezerva ale i tak....jel jsem dost rychle na to aby se necitila dobre...omlouvam se ji...

ps..te pani na kole v protismeru se omlouvam jestli to tady precte..pri me stihaci jizde za Romanem zaclo predjizdet i auto predemnou a ta pani na kole se asi fakt lekla ikdyz tam byla jeste dost rezerva ale i tak....jel jsem dost rychle na to aby se necitila dobre...omlouvam se ji...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Tak to nevím kde jsme se minuli, já jsem zastavil u benzinky jak je Peugeot, myslel jsem si, že vás tam najdu, ale nikdo nikde, tak jsem jel na Nové město a před ním na Dolní rožínku a Tišnov. Přijel jsem do garáže a za dvacet minut začalo poprchávat.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- Roman - ZX12
- Easy slider
Jj, pravda, ale mě to sere, protože mám šmouhy před očimaRoman - ZX12 píše:uff, guma pryc, benzin fuc, motorka fuc...ale stalo to za to![]()
krasny cesty tam jsou, pisecek jen obcas![]()
Pepo na co cistit helmu? za dalsi 5km vypada stejne

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- Roman - ZX12
- Easy slider
- Roman - ZX12
- Easy slider
jak dis kamarade, vychlemtam kafe a mezitim mne vocorujou hujdu venkuMARTY píše:v nedeli se jede..a zitra me prijed s tim koho stahnes navstivit...udelam ti dobre kafe...
v nedeli musim prubnout nove gumy,nove filtry,nove svicky,,,vyladene rizeni a celkovou velkou udrzbu ne ???prebrousit pilu![]()
![]()

kdyz nebude chcat

v nedeli to jisti brusicsky zavody a.s., novy gumy jsou novy gumy, aspon prvnich 500km

Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
- DoktorZRX
- Ghostrider
V neděli semnou počítej, přijedeme s Dášenkou do Brna. V neděli se ještě ozvuMARTY píše:v nedeli se jede..a zitra me prijed s tim koho stahnes navstivit...udelam ti dobre kafe...
v nedeli musim prubnout nove gumy,nove filtry,nove svicky,,,vyladene rizeni a celkovou velkou udrzbu ne ???prebrousit pilu![]()
![]()

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
ale hovno kemo...nevycorujou nic...polozis si masinu u branky na zem a nikdo tu hujdu nezvedne ..jestli vyjedes zavolej ze jedes ke me...Roman - ZX12 píše:jak dis kamarade, vychlemtam kafe a mezitim mne vocorujou hujdu venkuMARTY píše:v nedeli se jede..a zitra me prijed s tim koho stahnes navstivit...udelam ti dobre kafe...
![]()
![]()
kdyz nebude chcat![]()
v nedeli to jisti brusicsky zavody a.s., novy gumy jsou novy gumy, aspon prvnich 500km

nedele plati...snad bude lip nez dnes...zatim mracno jak svina...
Ladis nebopj se...tohle tempo staci kazdej

ZZR 1400 RR Hujda lenošná