Koupě starší, ale nové pneu?
Koupě starší, ale nové pneu?
Našel jsem na netu na prodej nové gumy za super cenu. Problém je že jsou r.v 07, ale jsou o polovinu levnější něž letošní. Proto se chci zeptat jestli by jste si koupili 2 roky staré , ale nové pneu. Nejezdím žádnou střelbu a na okruhu taky ne. Mám to na normální ježdění. 

- farmář
- Ghostrider
za žádnou slevu to nestojí. 2roky....pokud ji sjedeš na hadr letos, tak možná. Jinak ne.Taky jak byla skladovaná, nový pneu poškození nevhodnými podmínkami z podstaty neznají. Pokud byla někde v hicu a mrazu, na sobě, nebo nějaký chemikálie, potěš koště. Ale to je extrém a nejsme extrémisti.
Říkáš za půlku? odečti asi nemalou marži a vyjde ti, že někdo je prodal za pár kaček. A věděl dobře proč to dělá.
Říkáš za půlku? odečti asi nemalou marži a vyjde ti, že někdo je prodal za pár kaček. A věděl dobře proč to dělá.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- ivanversys
- Easy slider
ted jsme s Romanem kupovali rok stare no BT016...do podzima je sjedem a myslim ze nejsou out...
tam jde o to ze clovek kdyz pak jeszfi na nich jeste tri roky...tak to uz ma vyznam...ale rika se ze silika zacne vyprchavat po trech letech...

tam jde o to ze clovek kdyz pak jeszfi na nich jeste tri roky...tak to uz ma vyznam...ale rika se ze silika zacne vyprchavat po trech letech...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Brigestone
Já ji mám na předku už 6 let a pořád ještě dobře drží.
ale zase nejezdím jak Melandri,to je pravda. 

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- funky1
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli si některej výrobce dovolí vyrobit gumu která by ti měla prasknout nebo já nevím co by taková guma měla udělat když by byla starrší jak jednu sezonu. nevěř kecům, že starší ale nová guma stojí za hov.....! Takovou gumu so nikdo nemůže dovolit vyrobit to by bylo špatný ne. Pokud je máš nový a za dobrou cenu tak si je hned kup a nedej na řeči ona ti praskne nebo tak něco, nebo ti nepodrží v zatáčce ....hovadina v klidu je vem. Já jsem na takových jezdil loni byly starší ale nový a v servisu mi řekli bacha na prvních 50km až se trošku zdrsní pak budou ok. Gumy jsem si koupil sám mimo servis. Jezdím svižněj a občas i na okruhu a vše ok.
ZX-10R 12/07 Řiď ať jedeš líp - Myslím tím řiď jako řiď néé říť jako řiť
Barva ebony
Barva ebony
Mám pocit , že BT016 je novinkou 4 čtvrtletí loňského roku, tak to asik nebude rokMARTY píše:ted jsme s Romanem kupovali rok stare no BT016...do podzima je sjedem a myslim ze nejsou out...![]()

Rok stara, pokud nebyla treba pres zimu v zamrzlym rybnice vzit muzes. Vic jak rok je na povazenou... Ale samo ze cim novejsi tim lepsi. Pokud je tahle za dobrej peniz, tak ja bych to na svoji motku klidne dal
Na to nase jezdeni to fakt staci

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
to se mylis kamarade...u nas mozna ...ale tam je jasne tyden a rok vyrazeny...ale jsou z pneuservisu...v teplicku to vim...ze stejneho myslim z Belgie...ze ktere mam BT 021 ktere se dnes prezouvaji dokladovany datum prezuti s poctem km pri mem stylu jizdy je necelych 11000 km...svedek Roman...Maverick píše:Mám pocit , že BT016 je novinkou 4 čtvrtletí loňského roku, tak to asik nebude rokMARTY píše:ted jsme s Romanem kupovali rok stare no BT016...do podzima je sjedem a myslim ze nejsou out...![]()
a urco je jeste ..kor predni kterea je jak nova zde nekomu nabidnu s tim ze nepilar na nich najede cca 2000 jeste na tutti

apropo Maverick je to zadni trismes a predni dvousmes za 5200 kc..bral jsem jeste pro otce Romanana byvalou motku Kankxe jeho oblibene Dunlopy sadu za cca 4700 ...a ani malinko nevypadaj stare...lepej a maj krasnou cernou barvu

ZZR 1400 RR Hujda lenošná