ZRX III.
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Test ZRX 1200
ty neumis cist?PajaZR píše:RUMLOS: a kdy ten test vyšel?,co je to za číslo?? dík

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Je to koncept kterej kawasaki udělala jako reklamu na japonskej motocyklovej veletrh a je to vpodstatě vytuněnej daeg jo a kyvka je daeg je to normální tuning.ZRX 1984 píše:Montáž to asi je, ale to vstřikování mi přijde s Daega....marek píše:Opravdu je to S-kový DAEG?? Není to nějaká montáž? Dyk to má kyvku jako klasická 12ka, DAEG ji má přece z trubek podobně jako 11ka![]()
ZRX 1200 R
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
pane boze... chlapci kouknete se na to poradne! ...DAEG to je ale v Tuningu, proste jako Skoda Favorit v Tuningu... proste si ho takhle nekdo doma zbastlil... a neverim ze to byla Kawasaki, to delal nejaky nadsenec doma a tak maximalne se pak domluvil s Kawasaki a ta to soupla na vystavu...marek píše:Opravdu je to S-kový DAEG?? Není to nějaká montáž? Dyk to má kyvku jako klasická 12ka, DAEG ji má přece z trubek podobně jako 11ka![]()
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
souhlasím je to tuning bylo to na stánku kawy jako reklama, asi to někdo dělal doma... jinak není to špatný ale ta velká kapota není nic pro měKankX píše:pane boze... chlapci kouknete se na to poradne! ...DAEG to je ale v Tuningu, proste jako Skoda Favorit v Tuningu... proste si ho takhle nekdo doma zbastlil... a neverim ze to byla Kawasaki, to delal nejaky nadsenec doma a tak maximalne se pak domluvil s Kawasaki a ta to soupla na vystavu...marek píše:Opravdu je to S-kový DAEG?? Není to nějaká montáž? Dyk to má kyvku jako klasická 12ka, DAEG ji má přece z trubek podobně jako 11ka![]()
ZRX 1200 R
Re: Test ZRX 1200
No jo tak jsem to přehlídlKankX píše:ty neumis cist?PajaZR píše:RUMLOS: a kdy ten test vyšel?,co je to za číslo?? dík...jasne tam vidim naskenovano Motohouse 04/2003

ZRX 1100 modrostříbrná ORIGINAL
- Teamgreen
- Easy rider
Dnes je konečně REX na číslech a mohl jsem vychutnat první kilometry. Když to shrnu do několika slov tak asi takhle: překvapení, nadšení, adrenalin, strach, respekt, nadrženost na každou další jízdu. Po neděli jde na přezutí, dal jsem na Kanxe takže Dunlop Roadsmart a pak k Matějovi Smržovi na servis po 6000 km (i když podle servisky v Německu proběhl).
No a na závěr trochu chlubení:

No a na závěr trochu chlubení:

ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132
CKC # 1132