Řazení
Řazení
Zdar,
potřeboval bych prosím poradit. Na mojí zx9r jdou blbě řadit kvalty,ať dám jedničku nebo přeřazuji třeba ze 4 na 5 nebo i podřazuju tak se ozívaj rány jako kdybych to tam flákal bez spojky. Spojka neprokluzuje a zkoušel jsem poštelovat lanko ale nic se nezměnilo. Nebude spíš něco s převodovkou?
Předem díky za rady.
potřeboval bych prosím poradit. Na mojí zx9r jdou blbě řadit kvalty,ať dám jedničku nebo přeřazuji třeba ze 4 na 5 nebo i podřazuju tak se ozívaj rány jako kdybych to tam flákal bez spojky. Spojka neprokluzuje a zkoušel jsem poštelovat lanko ale nic se nezměnilo. Nebude spíš něco s převodovkou?
Předem díky za rady.
KAWASAKI ZX9R 2003
když jsem jel poprvé na ZX9R půjčené od kamaráda tak jsem se s hrůzou po kilometru vrátil, že mu s tím něco udělám, protože při řazení to byly opravdu velké rány...uklidnil mě s tím, že ninja za normálních okolností při řazení vydává zvuky, cituji ho : " jako když hodíš kleště do plechového kýblu "

EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
Minule na Tesáku, se mě nějak hůř řadilo, tak jsem se koukl na řadičku, mám ji volnější v čepu, ale uvolnil se mě šroub, který drží řadící prvek ( jakýsi nástavec ) přepákování na ose z převodovky. Tak jsem ho dotáhl a trochu stříkl WD na osku, jak je v ložisku resp. je tam i gufero, aby lépe chodila. A dneska jsem to zkusil, řazení bez problémů i v teniskách.
Ale to asi nebude Tvúj problé, nicméně, jakékoliv vůle na mechanice řazení se nějak projeví. Jinak na spojkové páčce bys měl mít nějakou vůli na lanku,kvůli spojce.
Ale to asi nebude Tvúj problé, nicméně, jakékoliv vůle na mechanice řazení se nějak projeví. Jinak na spojkové páčce bys měl mít nějakou vůli na lanku,kvůli spojce.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- Monty Jack
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Monty Jack píše:To ja mám jinej problém , řadit me jde luxusně ale připadá me ta převodovka hrozně hlučná , je to hučení jak když jedete v trolejbusu. Tak by mě zajímalo jestli je to u ZX9R normálka nebo jestli mám už shánět novou převodovku.
Pořid si otevřenej vejfuk a máš po problému

Převodovku už neuslyšíš

Zx9-R r.v.99 105kw*Lucifers Czech "devítka je super, ale chci desítku"