Ne... prdim na to. Ja se hlavne musim naucit jezdit...

Indy se trosku nudil bo tam celej den vodil nejakyho rusaka, co si ho zaplatilKankX píše:koukal jsem ze Indy tam delal pekny bejkarny
Aspon ze si to nejdulezitejsi udelal...Elvis. píše:Tak jsem dnes maknul na motorce:
Stupacky jsou o neco niz, abych mel o neco niz i kolena... riditka jsou vic dopredu a uz se konecne na motorce muzu natahnout... zezacatku nezvyk jak svin, ale stacilo par metru jizdy zpet do garaze a vypadalo to fakt nadejne. Tenhle novej posed se mi fakt libi.
Ted doresit vznikle problemky:
Tj. dat kratsi drzak nadobky brzdove kapaliny zadni brzdy,pze hadicka je ted pekne napnuta a za druhy uriznout drzak pruziny na stojanku a udelat na nem zarez bo ho mam hned vedle radicky a stojankem se fakt blbe radi
Jo a konecne jsem umyl kyvku a kola, tak uz vim i jakou maj barvu a ze ty prouzky na bocich jsou zeleny
...a po mesici jezdeni mu to zacne chybet, tak s tim schvalne flakne aby se mel doma zase chvili cim bavitCowboycolo píše:...ja to vidim tak, ze Elvise stejne to jezdeni moc nebere - ale zamiloval se do plastu - to brouseni, laminovani, lakovani, ty vypary z barev a tak....to je jeho parketa![]()