V jedné stopě bezpečně
V jedné stopě bezpečně
http://www.motorkari.cz/cestovani/akce- ... 13735.html
Já pojedu i s přítulkou.Myslím že by to mohl být příjemný celodenní výlet spojený s dobrou akcí.Přidá se někdo?
Já pojedu i s přítulkou.Myslím že by to mohl být příjemný celodenní výlet spojený s dobrou akcí.Přidá se někdo?
Černá Mamba 1200
Z 500
Z 500
- farmář
- Ghostrider
Ač místní ne díky. Radši někam pojedu nebo půjdu na ryby, když nebude práce, ale bude tu končit skautskej tábor co je nechávám ze známosti na louce u rybníka. Rychlost mi tuhle změřili ve Staré Hlíně asi
a školení od Besipu mne nebere, hodinová přednáška na téma předvídání a přizpůsobení se plus teď je oblíbená akce nemyslíš zaplatíš, což bude určitě hlavní náplní....... Význam hadrů a chráničů mám vyzkoušenej a co si mohu dovolit s motkou vcelku vím, takže jedinně session....místní jsem některé již poznal, sranda je že spíš se starejma chlapama to tady jde, nefrajeří, nemachrujou.
Ale já jsem takovej pitomej skeptik pořád

Ale já jsem takovej pitomej skeptik pořád

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
jo, kdyby tam byli policejní motorkáři, seznámit se s nima a přitom dát lehce do řepky, to by třeba šlo...
ale jednak v tom pro sebe přínos nevidím (asi jak píše Farmář) a taky tu bude dceruša z kingdómu, takže si ji budu chtít užít...
četl jsem pár příspěvků od těchto "letců" na m.cz, a popravdě řečeno, není moc o co stát...

četl jsem pár příspěvků od těchto "letců" na m.cz, a popravdě řečeno, není moc o co stát...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- farmář
- Ghostrider
ale ne, dyk jsem psal že jo, bude to zajímavý doprovodným programem bez keců, akorát já jsem háklivej na Besipáky a ten novej program. Nejsou dvě stejné motky a dva stejní jezdci, tohle není zaměřené na to jak lépe jezdit,ale ani silnice nejsou závodní dráha.
Kanx má skoro pravdu-aplikace je jednoduchá.Jen Honzo nechceš....ale když nikoho neohrozíš a to myslím vážně, tak mírné porušení osobně ...... ne nepřiznám se, ještěby mne za to někdo tahal někde za fusekli, nikdy nevíš, kdy tě Velkej brácha čte
Však oni sami ví že na poučování by se jim lidi ...došli si s pískem, takže tam nutně zaplatili i show. A proč ne, vybereš si co tobě milého jest plus pěknej vejlet a jde to.
Základní pravidlo, když už někdo chce jet víc než vyhláška povoluje, leckdy ale i v rámci ní, je ,jak tady všichni dobře ví, jet abys zastavil na dohled, předvídat vždy tu nejhorší reakci těch kolem tebe a nejezdit nikdy na hranici svých možností a možností motky, zkrátka vždy ještě méně než by sis myslel, že ještě jedeš méně než bys mohl.
A na tohle nemusím už na přednášku. Měl jsem zajímavější , když jsem dělal pro jednoho soud. znalce a jezdil s ním na rozebírání bouraček. Co mne od těch dob děsí, je když někde vidím poházené gumové rukavice.To mě osobně na dlouho stačí.
Kanx má skoro pravdu-aplikace je jednoduchá.Jen Honzo nechceš....ale když nikoho neohrozíš a to myslím vážně, tak mírné porušení osobně ...... ne nepřiznám se, ještěby mne za to někdo tahal někde za fusekli, nikdy nevíš, kdy tě Velkej brácha čte

Však oni sami ví že na poučování by se jim lidi ...došli si s pískem, takže tam nutně zaplatili i show. A proč ne, vybereš si co tobě milého jest plus pěknej vejlet a jde to.
Základní pravidlo, když už někdo chce jet víc než vyhláška povoluje, leckdy ale i v rámci ní, je ,jak tady všichni dobře ví, jet abys zastavil na dohled, předvídat vždy tu nejhorší reakci těch kolem tebe a nejezdit nikdy na hranici svých možností a možností motky, zkrátka vždy ještě méně než by sis myslel, že ještě jedeš méně než bys mohl.

A na tohle nemusím už na přednášku. Měl jsem zajímavější , když jsem dělal pro jednoho soud. znalce a jezdil s ním na rozebírání bouraček. Co mne od těch dob děsí, je když někde vidím poházené gumové rukavice.To mě osobně na dlouho stačí.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
No pokud myslím stejný rukavice jako já tak já je měl prákrát na rukách a jakákoliv akce pro bezpečnost je naprosto v pořádku.Lidi jsou paka a budou a je jdno jestli se předvádí hluchavka nebo někdo jiný,ale ne na silnici a to je ten problém.Když to stojí ze prd odjedu ale skoro vždy je něco co by si člověk měl pamatovat. 

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502