Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
pánové a jak dlouho jste tam jeli? (řekněme od hranic) . Jen pro informaci do budoucna. Před časem jsem si přečetl informaci o rychlíku Jadran, tak jsem si říkal 2500Kč zpáteční za mašinu, začneme kalit už ve vlaku, mineme nudné dálnice, ušetříme gumy. Pak jsem mrkl, že cesta za 2 lidi z brna je 5.200Kč a zájem rázem opadl.
ZX-12R naked
Vzhledem k tomu že se tam jede nějakých 7 hodin rovně po dálnici (trochu kecám, u Gratzu je mírná zatáčka doleva), tak je to neskutečný opruz a strašná nuda. Variantu moto na vozík hodně doporučuji. A dovolená kde se prolíná ježdění na moto a blbnutí na pláži vůbec není špatná, to jsme si teď znovu ověřili.MMKS píše:pánové a jak dlouho jste tam jeli? (řekněme od hranic) . Jen pro informaci do budoucna. Před časem jsem si přečetl informaci o rychlíku Jadran, tak jsem si říkal 2500Kč zpáteční za mašinu, začneme kalit už ve vlaku, mineme nudné dálnice, ušetříme gumy. Pak jsem mrkl, že cesta za 2 lidi z brna je 5.200Kč a zájem rázem opadl.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ta dálnice musí být strašný opruz, hlavní strach mám ale z toho, že po příjezdu bych hned mohl vyhodit gumy.marek píše:Vzhledem k tomu že se tam jede nějakých 7 hodin rovně po dálnici (trochu kecám, u Gratzu je mírná zatáčka doleva), tak je to neskutečný opruz a strašná nuda. Variantu moto na vozík hodně doporučuji. A dovolená kde se prolíná ježdění na moto a blbnutí na pláži vůbec není špatná, to jsme si teď znovu ověřili.MMKS píše:pánové a jak dlouho jste tam jeli? (řekněme od hranic) . Jen pro informaci do budoucna. Před časem jsem si přečetl informaci o rychlíku Jadran, tak jsem si říkal 2500Kč zpáteční za mašinu, začneme kalit už ve vlaku, mineme nudné dálnice, ušetříme gumy. Pak jsem mrkl, že cesta za 2 lidi z brna je 5.200Kč a zájem rázem opadl.
ZX-12R naked
- Kuba
- Ghostrider
cesta následně 780 km přesně od Brna, cesta 9 hodin od baráku do Kempu.MMKS píše:pánové a jak dlouho jste tam jeli? (řekněme od hranic) . Jen pro informaci do budoucna. Před časem jsem si přečetl informaci o rychlíku Jadran, tak jsem si říkal 2500Kč zpáteční za mašinu, začneme kalit už ve vlaku, mineme nudné dálnice, ušetříme gumy. Pak jsem mrkl, že cesta za 2 lidi z brna je 5.200Kč a zájem rázem opadl.
300 kč Rakouská známka
392 kun poplatky HR dálnice (tam i zpět) krát 3.8 = 1490,-Kč
benzín....naložené auto lidma i věcma + vozík s dvěma motorkama (dá se v poho mazat 120km/h)
4 800,-Kč cca nafta. (pokud beru spotřebu 10 l. a 30 Kč za litr nafty)
pokud jedou 4 lidi, máš to za cestu na sosobu 1647,-Kč
jsou spotřebou si nejsem jist, možná to nebude tolik, nehlídal jsem to.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Aha, já myslel, že i tam jste valili na mašinách. Dík za report.Kuba ZRX píše:cesta následně 780 km přesně od Brna, cesta 9 hodin od baráku do Kempu.MMKS píše:pánové a jak dlouho jste tam jeli? (řekněme od hranic) . Jen pro informaci do budoucna. Před časem jsem si přečetl informaci o rychlíku Jadran, tak jsem si říkal 2500Kč zpáteční za mašinu, začneme kalit už ve vlaku, mineme nudné dálnice, ušetříme gumy. Pak jsem mrkl, že cesta za 2 lidi z brna je 5.200Kč a zájem rázem opadl.
300 kč Rakouská známka
392 kun poplatky HR dálnice (tam i zpět) krát 3.8 = 1490,-Kč
benzín....naložené auto lidma i věcma + vozík s dvěma motorkama (dá se v poho mazat 120km/h)
4 800,-Kč cca nafta. (pokud beru spotřebu 10 l. a 30 Kč za litr nafty)
pokud jedou 4 lidi, máš to za cestu na sosobu 1647,-Kč
jsou spotřebou si nejsem jist, možná to nebude tolik, nehlídal jsem to.
ZX-12R naked
Ne my si motorky schováváme na zábavu - přesun 700km po dálnici k mým oblíbeným kratochvílím nepatří
Oproti kalkulaci od Kuby nás to vyšlo o pár stokorun dráž, ale na druhou stranu jsme toho taky najeli o páír set kilometrů víc a motorky tam i zpátky dojely suché a čisté

Oproti kalkulaci od Kuby nás to vyšlo o pár stokorun dráž, ale na druhou stranu jsme toho taky najeli o páír set kilometrů víc a motorky tam i zpátky dojely suché a čisté

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
A dovolená kde se prolíná ježdění na moto a blbnutí na pláži vůbec není špatná, to jsme si teď znovu ověřili.[/quote]
to je jasná věc, nejlepší dovča jakou znám, když jsem to tu v zimě navrhovala jako tip na dovolenoi CKC, tak mě málem ukamenovali
to je jasná věc, nejlepší dovča jakou znám, když jsem to tu v zimě navrhovala jako tip na dovolenoi CKC, tak mě málem ukamenovali

Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Bylo by to super, jen nevím, kde by jsme sehnali tolik dodávek...sešlo se náš na dovču docela dost...Jana Kawa píše:to je jasná věc, nejlepší dovča jakou znám, když jsem to tu v zimě navrhovala jako tip na dovolenoi CKC, tak mě málem ukamenovalimarek píše:A dovolená kde se prolíná ježdění na moto a blbnutí na pláži vůbec není špatná, to jsme si teď znovu ověřili.

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********