navigace na mašině

Modely, testy, zkušenosti
KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv čer 25, 2009 18:37:06

Zdrahy píše:Bohužel tam nebyl v mapovém podkladu traktor zaparkovaný za zatáčkou.. R.I.P. :wink: kam nevidím - nespěchám.
... ze jsi se tim neridil v Chorvatsku? ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

ivanversys
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od ivanversys » čtv čer 25, 2009 18:44:35

profici maj bluetooth a takove male sluchatecko v usicku a slysi...v kvalitni navigaci s max presnosti slysi...slysi vse podstatne dost podrobne a dopredu...

Marty už si někdy jel s tím sluchátečkem v uchu? Já to vyrval z ucha už při druhém upozornění na odbočení :!: :D :D
Green Versys, v garáži ho mít měl bys. # 1028

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv čer 25, 2009 18:51:06

KankX píše:
Zdrahy píše:Bohužel tam nebyl v mapovém podkladu traktor zaparkovaný za zatáčkou.. R.I.P. :wink: kam nevidím - nespěchám.
... ze jsi se tim neridil v Chorvatsku? ;-)
Nechal jsem se unést :) jako vždycky :lol:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » čtv čer 25, 2009 19:02:40

ivanversys píše:profici maj bluetooth a takove male sluchatecko v usicku a slysi...v kvalitni navigaci s max presnosti slysi...slysi vse podstatne dost podrobne a dopredu...

Marty už si někdy jel s tím sluchátečkem v uchu? Já to vyrval z ucha už při druhém upozornění na odbočení :!: :D :D
odjel jsem už na sluchátko pár set kilometrů a bez problémů. Jen teda občas musí člověk zapojit i rozum nebo prostě mrknout na display a nejet slepě tam, kam ho žene hlasová navigace.
ZX-12R naked

lukas.01
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas.01 » čtv čer 25, 2009 19:22:40

MMKS píše:
ivanversys píše:profici maj bluetooth a takove male sluchatecko v usicku a slysi...v kvalitni navigaci s max presnosti slysi...slysi vse podstatne dost podrobne a dopredu...

odjel jsem už na sluchátko pár set kilometrů a bez problémů. Jen teda občas musí člověk zapojit i rozum nebo prostě mrknout na display a nejet slepě tam, kam ho žene hlasová navigace.
Přesne tak, podle hlasu se dá jezdit celkem dobře a když si clovek není jistej jen mrkne na diplej a jede se dál.
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » čtv čer 25, 2009 20:42:47

Teda já se bojím, že bych si s tím rozbil hubu...úplně by mi stačilo nějaký jednoduchý zařízení, který by mi řeklo, když nevím kudy kam, jak dál...
a klíďo si u toho zastavím dám cígo a pak pokračuju :wink: papírová mapa je fajn, když jeden ví kde je, což se mi ovšem ne pokaždé zdaří vědět...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » čtv čer 25, 2009 21:03:26

misak39 píše:Teda já se bojím, že bych si s tím rozbil hubu...úplně by mi stačilo nějaký jednoduchý zařízení, který by mi řeklo, když nevím kudy kam, jak dál...
a klíďo si u toho zastavím dám cígo a pak pokračuju :wink: papírová mapa je fajn, když jeden ví kde je, což se mi ovšem ne pokaždé zdaří vědět...
Taky jsem se bál, že si nabiju... ale teď se spíš bojím, když tu jezdím bez navi... a poslouchám blůtůt a pohoda, víš kde ubrat, že bude odbočka (což se mi bez modrejch zubů stalo...) když končí nádrž, tak víš jak si "sehnat nejblíž". Mouchy to má, kladů nesčetně víc. Už jsem si málem nabil držku s čuměním na papíry pod slídou, což s navi tak dlouho neluštím... páč je tam jen aktuální první a JEDINÉ, CO BUDE NÁSLEDOVAT! ne jak celý itinerář na tankvaku.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv čer 25, 2009 21:16:23

kazdej ma svuj nazor...kvalitni nav a kvalitnimi mapamami a septatkem kdyz sviti slunicko je pro mne prinos..v kazdem ohledu..kdo chce jet naslepo necht jede,kdo chce skrze mapy necht je studuje a jede..ja mam rad nav a jedu taky...kazdej dle sveho.
resume za mne IGO 8.3.9......NOVE PODKLADY SE SRACKAMA V NICH KTERE UZNAM ZA VHODNE A JEDUUUUU...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Fugo
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Fugo » pát zář 18, 2009 21:02:01

používám prach obyčejnou goclever, nemá bluetooth ale co při nějakým pomalým hledání ji slyším a když jedu někam rychlejc tak kouknu na displej a je to, mimochodem problém byl kam ji umístit aby na ni bylo za jízdy vidět. Foto zde: http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=41774
ZX-10R 06/07

Odpovědět