CKC dovolená - Itálie 2009
Jestli by byl zájem, tak vám můžu zamluvit v Klatovech ubytování i s garáží.ZRX 1984 píše:No já bych to viděl podobně. Mišáku vymysli město kde bychom hlavu složili a já tam zkusím omrknout nějaký rozumný ubytko.....misak39 píše:ještě je čas, ale docela vážně uvažuju o tom, zajet den dopředu někam k bůčkovejm hranicím a tam chrupnout, přece jen se cesta zkrátí o nějakejch 300 kiláků...

ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
To by byl ovšem luxus, nemuset odstrojovat motky........SumavaCZ píše:Jestli by byl zájem, tak vám můžu zamluvit v Klatovech ubytování i s garáží.ZRX 1984 píše:No já bych to viděl podobně. Mišáku vymysli město kde bychom hlavu složili a já tam zkusím omrknout nějaký rozumný ubytko.....misak39 píše:ještě je čas, ale docela vážně uvažuju o tom, zajet den dopředu někam k bůčkovejm hranicím a tam chrupnout, přece jen se cesta zkrátí o nějakejch 300 kiláků...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Bylo by to tady: http://www.sumava.net/saloonbenovy/default.asp?lng=cz
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
CKC#1202
No myslel jsme něco možná levnějšího co by splnilo účel, ale jinak luxusSumavaCZ píše:Bylo by to tady: http://www.sumava.net/saloonbenovy/default.asp?lng=cz

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Tak mají komplet obsazeno.Jana Kawa píše:co máme zamluvené, je úplně plné, zkus tam zavolat nebo napsat, jestli mají ještě volné nějaké pokojeSumavaCZ píše:Dnes jsem se dozvěděl, že batůžek bude mít ten týden dovolenou. Chci se zeptat organizátorů, jestli by nebyl problém, kdybychom se přijeli podívat na jednu až dvě noci. Určitě budeme brázdit Alpy a tak bych se chtěl stavit. Bude šance tam sehnat noclech?
Popřípadě se zůčastnit celého týdne?

ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
CKC#1202
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dal jsi tam defaultní odkaz = odkaz na zadání bez výsledku!

Myslím, že bylo v plánu jet přes Rakousko a myšlenka na "meziubytko" není špatná...jen něco opravdu na přespání...nerad bych platil za motorku, co jinde za sebe!

Nejkratší cesta, myslím, že přesun na místo nemá smysl nijak natahovat...jen nevím, jestli z Budějek nebo od Brna přes Znojmo...nebo úplně jinudy...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No pockej Kanoure
- pojedem nejak rozumne spolu lidi z cech ne? Taky jsem myslel, ze to zvladnem bez mezi pristani... vzdyt je to nejakejch 700km a bohuzel po dalnici - to je na 6 max 7h podle me... nechtel jsem si brat i patek dovcu...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
já to mám k hranicím nejmíň 300, takže bych klíďo chrupnul, to už mi nic neudělá, a 600 se jede líp než 900...nehledě k tomu, že určitě se bude vyrážet ráno, takže bych musel klusat v noci, což se mi na motorce teda ale vůbec nechce, takže odpolko v pátek hezky někam dojedu, přespím a budu pokračovat ráno na seřadiště...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak by se mohly Češi, Severomoraváci, Slezané a já nevím kdo (prostě kdo chce "mezipřistání") nějak napárovat k Brnu a okolí (jednoho/dva lidi ubytuje kdekdo) a pak pospolu od Brna jupíjájou směr Itálie... 
Jen přemejšlím nahlas...nekamenovat prosím!

Jen přemejšlím nahlas...nekamenovat prosím!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver