Dosel benzin, koupis zlato?

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Odpovědět
SumavaCZ
Ghostrider
Ghostrider

Dosel benzin, koupis zlato?

Příspěvek od SumavaCZ » ned čer 21, 2009 18:34:09

Dnes jsem narazil na zajímavý článek. http://jakubdvorak.blog.idnes.cz/c/8925 ... tizek.html
Shodou okolností jsem si vzpoměl, že nás s Mildou taky stavěli někde u Prostějova v pátek při cestě na Tesák. Samo bych jim nikdy nezestavil.

Píšu to jako upozornění pro ty moc dobrosrdečné. Takže pozor, hlavně na přičmoudlý.
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202

"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » ned čer 21, 2009 18:39:56

S těmato vykukama už mám taky svoji zkušenost...nicméně už jsem poučen a když je náhodou potkávám, tak si s nima rád zašpásuju tak, že zastavím kus před nima a z okýnka volám, jestli jim můžu pomoct... :-) Reakce je z 99% stejná...nadšeně se rozběhnou a já jim před nosem zase ujedu... :-) To jsou pak "děkovný" posunky v těch zrcátkách... :twisted:
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » ned čer 21, 2009 19:41:11

ne, na tyhle rovnou volejte 158, tyhle smrady oni vysloveně rádi. Super je jak mají třeba italskou RZ....stalo se mi to několikrát, posledně RZ právě Italská , předtím německá....ten poslední málem dostal přes hubu a to jsem kliďas.
Mít nůž neschání benál ale pneuservis, zmetci.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » ned čer 21, 2009 20:03:38

tito jsou ještě neškodní a kdo se na ně uloví je blb a dobře mu tak (protože to beru mimo jiné tak - jé cikán nabízí zlato, to bude nějaká čórka, ale za ty prachy co bych to nevzal ). Horší jsou Jogurti a spol, co stopují s tím, že upozorňují na domnělou závadu pravé zadní pneumatiky, nebo tuto poškodí. Potom vytáhnout z auta celou posdáku, aby se na tu "zavadu" podívala a přitom vyčórují auto. Nebo tu gumu sami píchnou a postup se opakuje. Většinou sice loví cizince a spoléhají na to, že ti se vykašlou na to věc hlásit (mají takovou drzost, že se třeba otočí s autem a hodí poškozeným doklady zpátky), ale přes léto se stěhují i jinam, takže třeba v Chorvatsku jste cizinci zase vy (u nás to čeká hlavně Poláky) .
Motorky jsou pro ně nezajímavé.
ZX-12R naked

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » ned čer 21, 2009 20:28:32

nikdy bych takhle nic nekoupil, znal jsem kdysi původ a cenu takového zlata.Zlato to i je,ale prsten výchází legoš na 180 kaček tak je vám jasné, kolik zlata a kolik mědi v tom je :lol:
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

mfence
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mfence » pát srp 14, 2009 22:37:15

jo ty potkavam casto a nevis me rozesmalo kdyz tem čmoud mel na zadku Nemeckou SPZ a na predku nejakou jinou uz nevim jakou to bylo drsny a jak je potkam v plechovce najizdim na čmouda ze skace do pangejtu :lol: ale kdyz jsem byl malej tak tata na pumpe mel moznost kseftu obr zlateho prstenu atd a kdyz kouknul na prsten lepe byl jeste videt zavit byla to predelana velka matice :lol:
ZXR 750 Best Green
Praha 9 Prosek
na WWW mam fotky motky :)

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » sob srp 15, 2009 00:49:22

Jj, před pár rokama jsem takovýmu zmetkovi zastavil, a nemoh se ho zbavit, až když měl palici skřípnutou v okně a klusal vedle auta, obchod vzdal definitivně :D :D :D od tý doby takovýmu nezastavím, i kdyby z něj krev cákala... :twisted:
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Odpovědět