Dnes jsem narazil na zajímavý článek. http://jakubdvorak.blog.idnes.cz/c/8925 ... tizek.html
Shodou okolností jsem si vzpoměl, že nás s Mildou taky stavěli někde u Prostějova v pátek při cestě na Tesák. Samo bych jim nikdy nezestavil.
Píšu to jako upozornění pro ty moc dobrosrdečné. Takže pozor, hlavně na přičmoudlý.
Dosel benzin, koupis zlato?
Dosel benzin, koupis zlato?
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
S těmato vykukama už mám taky svoji zkušenost...nicméně už jsem poučen a když je náhodou potkávám, tak si s nima rád zašpásuju tak, že zastavím kus před nima a z okýnka volám, jestli jim můžu pomoct...
Reakce je z 99% stejná...nadšeně se rozběhnou a já jim před nosem zase ujedu...
To jsou pak "děkovný" posunky v těch zrcátkách... 

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- farmář
- Ghostrider
ne, na tyhle rovnou volejte 158, tyhle smrady oni vysloveně rádi. Super je jak mají třeba italskou RZ....stalo se mi to několikrát, posledně RZ právě Italská , předtím německá....ten poslední málem dostal přes hubu a to jsem kliďas.
Mít nůž neschání benál ale pneuservis, zmetci.
Mít nůž neschání benál ale pneuservis, zmetci.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
tito jsou ještě neškodní a kdo se na ně uloví je blb a dobře mu tak (protože to beru mimo jiné tak - jé cikán nabízí zlato, to bude nějaká čórka, ale za ty prachy co bych to nevzal ). Horší jsou Jogurti a spol, co stopují s tím, že upozorňují na domnělou závadu pravé zadní pneumatiky, nebo tuto poškodí. Potom vytáhnout z auta celou posdáku, aby se na tu "zavadu" podívala a přitom vyčórují auto. Nebo tu gumu sami píchnou a postup se opakuje. Většinou sice loví cizince a spoléhají na to, že ti se vykašlou na to věc hlásit (mají takovou drzost, že se třeba otočí s autem a hodí poškozeným doklady zpátky), ale přes léto se stěhují i jinam, takže třeba v Chorvatsku jste cizinci zase vy (u nás to čeká hlavně Poláky) .
Motorky jsou pro ně nezajímavé.
Motorky jsou pro ně nezajímavé.
ZX-12R naked
jo ty potkavam casto a nevis me rozesmalo kdyz tem čmoud mel na zadku Nemeckou SPZ a na predku nejakou jinou uz nevim jakou to bylo drsny a jak je potkam v plechovce najizdim na čmouda ze skace do pangejtu
ale kdyz jsem byl malej tak tata na pumpe mel moznost kseftu obr zlateho prstenu atd a kdyz kouknul na prsten lepe byl jeste videt zavit byla to predelana velka matice 

ZXR 750 Best Green
Praha 9 Prosek
na WWW mam fotky motky
Praha 9 Prosek
na WWW mam fotky motky