ZRX III.
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Bacha na sázky, ono hodně záleží na tom, co se na těch gumách jede.ZRX 1984 píše:Tak můžete chlapci dát soputěý kdo udělá víc km, vzázím na roadsmarty...milda píše:No tak jsi to napsal sem a taky dobrý ne??![]()
Jdu teď miláčka trochu omýt,zbytek zvládne zítra asi déšť. Ach jo.![]()
Když jsem viděl v pneuservisu svý špinavý kolabylo mi z toho na bli....
![]()
Gratulace k Avonům, určitě taky dobrá volba!!!
ZRX 1200 R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Moje Avony jsou na Rexíkovi od loňské jízdy na mlýnky...ale nezapsal jsem si kilometry...abych mohl soutěžitmilda píše:Ja jsem na dvou zadcich Sportmax D220 najel po 7500 km.Stale ve dvou a nejsme zadni drobecci.Tak urcite bude relevantni moje srovnani s Roadsmarty.

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
tribal performance
Cau kuci, jiste jste nekteri pri searchingu narazili na prazskou firmu TRIBAL PERFORMANCE (http://www.tribleperformance.com/) Co si o tom myslite? Ceny jsou teda prinejmensim zajimavy... dlouho shanim tlumic rizeni, kterej by byl na rexe jako sada snad v CR neexistuje, pokud mate nekdo typ, sem s nim (krome MPS corse, nebo jak se ten podvodnik jmenuje)
Jo a kdybyste nekdo kdo nejaky ma (uchyceny pod kaplickou v krku a nejen tak), mohl poslat fotku na mejl nebo hodit neco sem , pls.
"vim ze to tu ta fotka je, ale nepodarilo se mi ji najit (straveno 27min)"
Jo a doufam, ze budou taky delat sady na poradny masiny (ZRXa samo), ne jen na novy zmrzliny, jako to dela vetsina vyrobcu
Jo a kdybyste nekdo kdo nejaky ma (uchyceny pod kaplickou v krku a nejen tak), mohl poslat fotku na mejl nebo hodit neco sem , pls.

"vim ze to tu ta fotka je, ale nepodarilo se mi ji najit (straveno 27min)"
Jo a doufam, ze budou taky delat sady na poradny masiny (ZRXa samo), ne jen na novy zmrzliny, jako to dela vetsina vyrobcu

green power zrx1100
www.zrxrider.estranky.cz
www.zrxrider.estranky.cz
a toto není sada na ZRX http://www.alda-moto.cz/e-shop/zbo/mk-k ... o-csc-kit/ ? Nevím jestlije to teda to co hledáš a i ta cena je jiná, ale vím, že to sem Maverik už několikrát dával
ZX-12R naked
Tak se musím pochlubit dneska jsem namontoval novej výfuk, je dokonalej a ještě si můžete prohlídnout mřižku chladiče, originál mě chyběla, tak jsem ji vyrobil z tahokovu prozatím vypadá taky dobře, teť plánuju přelepení pruhů na nádrži lepil je můj předchůdce a jsou strašný. Přes zimu dám podsedlovku a zadní světlo, ještě vyměním plexi za origo, touring není nic pro mě. Zvyšovací kostky jsou na cestě a ještě něco určitě vymyslím... Jinak tam mám ještě jiný blinkry, zrcátka, řidítka, stupačky, kryt řetězu, skrátil jsem zadní blatník, demontoval jsem madla spolujezdce a mám padací protektory.

ZRX 1200 R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Rexík je pěkný, jen ty pruhy jsou jak od "Dalího" obzvlášť nesedí na fotce ze zadu...Rumlos píše:Tak se musím pochlubit dneska jsem namontoval novej výfuk, je dokonalej a ještě si můžete prohlídnout mřižku chladiče, originál mě chyběla, tak jsem ji vyrobil z tahokovu prozatím vypadá taky dobře, teť plánuju přelepení pruhů na nádrži lepil je můj předchůdce a jsou strašný. Přes zimu dám podsedlovku a zadní světlo, ještě vyměním plexi za origo, touring není nic pro mě. Zvyšovací kostky jsou na cestě a ještě něco určitě vymyslím... Jinak tam mám ještě jiný blinkry, zrcátka, řidítka, stupačky, kryt řetězu, skrátil jsem zadní blatník, demontoval jsem madla spolujezdce a mám padací protektory.
![]()
![]()
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______