ZX12R - tlumič řízení

a taky vejfuky, brzdy, gumy a jiný drobnosti...
Odpovědět
Kamazoil

ZX12R - tlumič řízení

Příspěvek od Kamazoil » čtv čer 18, 2009 00:01:03

Zdravím všechny ZX12R - erkaře. Tak dalši muj prispevek do fora se tyka tlumicu rizeni na tenhle skvost. Vzhledem k tomu, jak uz jsem nekde tady psal, je ZX12R specificka, specialni motorka, na kterou nic neni. Snazil jsem se najit moznosti tlumicu rizeni a jejich uchyceni, tak bud jsem blbe hledal nebo jich moc neni. Uchyceni tlumice pres "desku nadrze" to ve mne nevzbuzovalo prilis velkou duveru a tak jsem hledal a nasel.
http://www.scottsperformance.com/Stabil ... I_ID=11781

Ano je to Scotts, mam pouze jednu referenci od znameho, ktera byla velice pozitivni. Ja nedam jen tak na nekoho tak jsem si ho objednal a vyzkousim si ho sam. Takze jen co prijde a ja namontuju tak podam dalsi informce.
¨
¨Musim rict, ze uz se na nej moc tesim, kawa je moje srdecni zalezitost, ani tak nejde o to, ze bych ten tlumic nejak extra potreboval, ale uz se parkrat stalo, ze se predek "tak trosku prizvednul a pri zpetnem kontaktu to nebylo uplne hezky, takze pro jistotu ten tlumic, ale hlavne pro krasu, jak jinak.:)¨

PS: pro moji krasnou pani, az na tenhle clanek prijde posílám velikou pusinku, milacku, fakt byl skoro zadarmo. Ja rad te mam :)

Kamazoil

Příspěvek od Kamazoil » čtv črc 16, 2009 09:39:00

Tak, tlumič je už dávno namontovaný a musím říct, že mě mile překvapila pošta, když za pět dní (po objednání)zazvonila u nás s balíčkem z Ameriky, jsou to kluci šikovný.
Co se týče tlumiče, tak musím jenom chválit, prostě paráda. Pustím řízení i s odskákanou gumou, v zatáčkách na nerovnoastech se to chová daleko přesněji a příjemněji - prostě jen a jen chvála. Skvěle vypadá, skvěle funguje a skvěle se ovládá.
Jen nesmíte doma mít 4-letého chlapečka, který Vám v netřeženou chvíli otočí s ručičkou úplně na "H" (hard) to jsem si málem rozbil držku, hned na dvoře :P , ještě že neměl po ruce šroubováček, aby mi upravil úhel otáčení, to by byl asi konec :oops:

Obrázek
Naposledy upravil(a) Kamazoil dne úte črc 21, 2009 09:03:32, celkem upraveno 1 x.

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pát črc 17, 2009 10:09:28

je to urcite dobra vec...ale ja jej nemam ale mam kyvky ,loziska a tlumice naprosto v pohode ..nejezdim diry a i pri razantnejsi jizde zadne trepani necitim ikdyz jedu tahlou 250....
az to budu potrebovat taky si to koupim...urcite je skvelej :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Kamazoil

Příspěvek od Kamazoil » úte črc 21, 2009 08:56:32

Ahoj Marty,
to co říkáš ty, jsem si myslel před tím na Hondě, nikdy jsem neměl problém, až se mi lehce rozkmitalo řízení na Kačence v píseckých serpentýnách, kde jsou vyjetý koleje a ještě hrby. Byl to kurňa nepříjemný pocit, takže jsem si ho pořídil, aspoň kvůli lepšímu pocitu :oops: Kačenka je samozřejmě pod neustálým dohledem a je v perfektní kondici , jen jí trošku chutná :idea: :roll: Jo a taky mě sr...., že brácha na buse si pustí řízení kdy chce a jede jako Casey do cíle. Sourozenecká rivalita musí být :P

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » úte črc 21, 2009 15:44:57

jezdim nejvice s Romanem co ma zx take...optej se ho...klidne pustim rizeni i do zatacky..klidne jej pustim treba ve 150...nikam neuhne...nic se netrepe...jezdim tahle zatacky treba 250..nic se netrepe...jezdim Buchlaky..nic se netrepe...proste jak rikam az to bude delat tak jej tam treba taky dam..
ps Roman porad resi tento problem...zda se mu taky ze ve vyssich rychlostech ma nejake kmitani pod sebou...ja ne..fakt...
anebo se mi uz u te babinky nechce nad tim premyslet :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Odpovědět