GPZ 500. jeden valec vynechava a tece benzin
GPZ 500. jeden valec vynechava a tece benzin
Ahoj pri navratu z vyletu mi to zacalo blbnout. Pri nastartovani a otoceni plynu tece z jednoho vyfuku (valce) benzin. Na svicky jsem koukal a v pohode. co myslite ze to muze byt?asi se vykaslu na domaci opravu a dam to do servisu na prohlidku karbecu hmm? stalo se to uz nekomu? diky
jeste kouknu na tu svicku,vcera jsem jen zkousel na oko jestli haze jiskru.kabel byl v poho a se svickou to taky jiskru haze,ale nemel jsem uz naladu tam davat druhou,tak to dnes prohodim a uvidim,jako mokra byla,ale neokourena nic.a je divny ze by to na volno beh slapalo. a teklo to jen nekdy.kdyby treba ten valec ani neblafl tak bych se priklonil hned ke svicce. no nechal jsem prez noc otevreny valec aby vyschl benzin,aby to nebylo prechcane a po praci se na to juknu
- farmář
- Ghostrider
Ale jo Myšáku, může mu protýkat plovák karbce, hele chlape kdy jsi naposledy odpustil například karbce kvůli vodě? A jestli je bordel na jehle... ale to je spíš věc jak tu někdo zaplavil přes noc na rexu válce.
Jinak ti to asi blbě pálí. Sušit vál nemá velkej efekt. Stačí protočit. Jo a jestli máš problém s pálením, tak vyměň svíčky. Krátkodobě pomůže měnit jednu,ale to se dá leda když ti někdy krátce po výměně odejde jedna, což je asi tak to co se děje u tebe, jink se mění zásadně všechny najednou. No a dej tam aspoň NGK...do japona jedině japonce
Jinak ti to asi blbě pálí. Sušit vál nemá velkej efekt. Stačí protočit. Jo a jestli máš problém s pálením, tak vyměň svíčky. Krátkodobě pomůže měnit jednu,ale to se dá leda když ti někdy krátce po výměně odejde jedna, což je asi tak to co se děje u tebe, jink se mění zásadně všechny najednou. No a dej tam aspoň NGK...do japona jedině japonce

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Tak opraveno,oprava stala cca 1000,- v karburatoru byla vyskocena jehla,nejake tesneni tam vyskocila a diky jehle ktera ucpala neco(privod paliva) tak to nejelo. No nejak mi to nesedi stim co to vykazovalo ale hlavne ze to jede:D:D:D takze asi tak,jen mi to opravili,jinak az mi to pry udela zase tak rovnou dojet a objednaji novou jehlu za 1400,- tak at to nekomu pomuze komu se stane to same:-)