Inzeráty a komentáře k nim
-
savs.polasek
Joo!
Čau,
hele on mi Milda psal že spolu parkujem, mě to chvíli vrtalo hlavou ale pak jsem si říkal že bys to mohl bejt ty!
Ty garáže jsou motorkama nacpaný co? První jezdec na REXu co jsem potkal od té doby co ho taky mám a hned takovej Guru - to jsem měl vědět, hned bych Tě zasypal otázkama a nemusel jsem to tady řešit nafóru:)
hele on mi Milda psal že spolu parkujem, mě to chvíli vrtalo hlavou ale pak jsem si říkal že bys to mohl bejt ty!
Ty garáže jsou motorkama nacpaný co? První jezdec na REXu co jsem potkal od té doby co ho taky mám a hned takovej Guru - to jsem měl vědět, hned bych Tě zasypal otázkama a nemusel jsem to tady řešit nafóru:)
No já zrovna moc REXí Guru nejsem
mám ho teprve od loňského léta - jsou tu nohem zkušenější
dál budem pokračovat asi spíš v pokecu o motorkách než v inzerci
http://kawa.flexible.cz/viewforum.php?f=50 třeba ve féru o REXech...
dál budem pokračovat asi spíš v pokecu o motorkách než v inzerci
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
-
savs.polasek
-
savs.polasek
to Kanx
Na R-ko je to jako dělaný, pošlu Ti ho, chceš?
já jsem tady jako Alenka v říši divů - sice jakákoli diskuse je asi tak tisíckrát odbornější než "ukazování koz" na motorkari.cz , ale další zkratka OT co zas nechápu, před pár dny PM....
A už konec diskuse tady, nebo mě Zdrahy potká v garáži a shodí z motorky
já jsem tady jako Alenka v říši divů - sice jakákoli diskuse je asi tak tisíckrát odbornější než "ukazování koz" na motorkari.cz , ale další zkratka OT co zas nechápu, před pár dny PM....
A už konec diskuse tady, nebo mě Zdrahy potká v garáži a shodí z motorky
Drahá myši, pokud to vyjde a bude v pořádku přední guma, tak to dovezu na Tesák. (stejně jsem stále bez spojky, takže stříbrný stín zůstává v garáži). No kupodivu to nejede tak zle na to, že je to malorážka. Tahle motorka dlouho stála ve stodole, tak se teprve učí znovu jezdit. Co mi teda silně vadí, jsou ty děsový choprovský řídítka nahoru, si připadádám jako kdybych měl dělat výmyk na hrazdě. Fuj. Ale holt je to chopřík. Tak to respektuji.misak39 píše:Nechci svinit Zbynďovi inzerci, tak písnu sem- čtyčkilčo krásný, ale moc to asi nepojede, nebo joooo? A za kolik tak asi penízů? Pětikulky Viraga se teď toulají kolem 40 papouchů, je to sice neznačková, ale stejná kategorie...
Cena - majitel za ni chce docela dost. 65k, říkal jsem mu, že je to dost a že neprodá, ale má svou hlavu.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
kamoš měl 400 Virago (nějaký dovoz) a tak do těch 100-110 to švihalo moc pěkně a zrychlení hodně svižné. Díky nižšímu těžišti nám s tím dával v utažených zatáčkách naprdel.misak39 píše:Nechci svinit Zbynďovi inzerci, tak písnu sem- čtyčkilčo krásný, ale moc to asi nepojede, nebo joooo? A za kolik tak asi penízů? Pětikulky Viraga se teď toulají kolem 40 papouchů, je to sice neznačková, ale stejná kategorie...
ZX-12R naked
- farmář
- Ghostrider

Mě osobně virago s podvěšeným motorem moc zajímavé nepřijde. Kámoš měl kdysi Shadow 1100 a krom debilně umístněného víčka vody, které mu v Brně na VC když popojížděli ve frontách bouchlo přímo do obličeje, že homěl jak jeden velký mokvající škvarek, super máša.
Ale až dospěju, bude to Vulkán
Ale až dospěju, bude to Vulkán
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060