ZR-7 rozvody
ZR-7 rozvody
Hoj chlapy....tedka prodavam ZR 7 a jeden kupujici na me vznesl dotaz jak to je u ZR-7 s rozvodama?....kdy se meni?...vim ze tam je retizek a tak ze to je celkem v pohode....mam najeto 47tis....hledal jsem to v servisnim m. a nenasel....ja jsen se po celou dobu co jsem na ni jezdil nejak o to moc nezajimal jelikoz jsem byl zvyklej z Feliny ktera mela 240 tis a retez mela v pohode....
Re: ZR-7 rozvody
Tak mu řekni, že rozvody je třeba udělat a na ceně se domluvte. Pokud chodíš do servisu, tak to snad mechanik i pozná, jestli je potřeba měnit nebo ne. Řetěz vydrží, jak říkáš u feldy to problém nebyl. Ty km jsou dost, možná to opravdu bude na výměnu.Vikki46 píše:Hoj chlapy....tedka prodavam ZR 7 a jeden kupujici na me vznesl dotaz jak to je u ZR-7 s rozvodama?....kdy se meni?...vim ze tam je retizek a tak ze to je celkem v pohode....mam najeto 47tis....hledal jsem to v servisnim m. a nenasel....ja jsen se po celou dobu co jsem na ni jezdil nejak o to moc nezajimal jelikoz jsem byl zvyklej z Feliny ktera mela 240 tis a retez mela v pohode....
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148