ZRX III.
Loni jsem koupil nové Continental Spart Atack,ty na okruhu seděly jak přišité.do obroušení stupaček ale vydržely 3500km.Potom jsem nechal přední a dal něco na zadek a to byla tragédie.Zkusil jsem ještě další dvě gumy na zadek a pokaždý tragédie.Rozvlněná motorka od 160km/hod.Nešla udržet.Ta přední se s žádnou jinou nesnesla.Od tý jenom sady stejných gum.
Černá Mamba 1200
Z 500
Z 500
tvuj nazor jedu ponevac je videt ze zrovna ty ten potencial mas hodne nahore,,,MajaZRX píše:Loni jsem koupil nové Continental Spart Atack,ty na okruhu seděly jak přišité.do obroušení stupaček ale vydržely 3500km.Potom jsem nechal přední a dal něco na zadek a to byla tragédie.Zkusil jsem ještě další dvě gumy na zadek a pokaždý tragédie.Rozvlněná motorka od 160km/hod.Nešla udržet.Ta přední se s žádnou jinou nesnesla.Od tý jenom sady stejných gum.
ano souhlas...menim celou sadu a ma predni je jako nova...nekomu se bude hodit na beton...ikdyz je to jen BT021

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Já myslím, že je blbost přemejšlet nad tím na kolik procent kdo využívá motku, vždyť je máme pro radost a ne pro závody, je mi úplně jedno jestli rexe využívám na 50 nebo 40%, hlavně že jedu a baví mě to, motorka mi sedí v ruce a jsem s tím spokojenej, a debata o gumách je fakt mírně trapná
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
dobrý gumy maj něco do sebe, ale jinak souhlasZRX 1984 píše:Já myslím, že je blbost přemejšlet nad tím na kolik procent kdo využívá motku, vždyť je máme pro radost a ne pro závody, je mi úplně jedno jestli rexe využívám na 50 nebo 40%, hlavně že jedu a baví mě to, motorka mi sedí v ruce a jsem s tím spokojenej, a debata o gumách je fakt mírně trapná

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
To jistě mají, jen jsem myslel, že už je to tolikrát omletý, že za chvíli si budu pamatovat kdo jezda jakých pneumisak39 píše:dobrý gumy maj něco do sebe, ale jinak souhlasZRX 1984 píše:Já myslím, že je blbost přemejšlet nad tím na kolik procent kdo využívá motku, vždyť je máme pro radost a ne pro závody, je mi úplně jedno jestli rexe využívám na 50 nebo 40%, hlavně že jedu a baví mě to, motorka mi sedí v ruce a jsem s tím spokojenej, a debata o gumách je fakt mírně trapná

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Já vím kdo jezdí Roadsmarty, jinak furt v palici chaos, až je mi taky trapný téma GUMY...ZRX 1984 píše:To jistě mají, jen jsem myslel, že už je to tolikrát omletý, že za chvíli si budu pamatovat kdo jezda jakých pneumisak39 píše:dobrý gumy maj něco do sebe, ale jinak souhlasZRX 1984 píše:Já myslím, že je blbost přemejšlet nad tím na kolik procent kdo využívá motku, vždyť je máme pro radost a ne pro závody, je mi úplně jedno jestli rexe využívám na 50 nebo 40%, hlavně že jedu a baví mě to, motorka mi sedí v ruce a jsem s tím spokojenej, a debata o gumách je fakt mírně trapná

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
tak já jezdím tak 4 až 4,5 tis. otáček na pětku, to odpovídá cca rychlosti okolo 140. to bude těch 40 % ne?ZRX 1984 píše:Já myslím, že je blbost přemejšlet nad tím na kolik procent kdo využívá motku, vždyť je máme pro radost a ne pro závody, je mi úplně jedno jestli rexe využívám na 50 nebo 40%, hlavně že jedu a baví mě to, motorka mi sedí v ruce a jsem s tím spokojenej, a debata o gumách je fakt mírně trapná

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
bavili jste se tady o gumach a dotaz znel ktere jsou nej...ZRX 1984 píše:Já myslím, že je blbost přemejšlet nad tím na kolik procent kdo využívá motku, vždyť je máme pro radost a ne pro závody, je mi úplně jedno jestli rexe využívám na 50 nebo 40%, hlavně že jedu a baví mě to, motorka mi sedí v ruce a jsem s tím spokojenej, a debata o gumách je fakt mírně trapná
proto jsem napsal co jsem napsal..myslim ze to nebylo od veci..
o tom kdo jak radi na masine nepadlo slovo a uz vubec ne tady

ZZR 1400 RR Hujda lenošná