Tesák 2009 "Po Valašsku II" (19.-21.6)
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
No konečně někdo mluví,to rozhodne není důvod ke zkažení čehokoli.Myslím,že vyjížďka sobotní bude super a až až.A jak to vypadá tak bude fakt hezky.Možná se zapíchnet někde na dýl a bude.Už ani nepamatuju co je tam spusta krásný údolí apod.Ale hlavně tam budete vy a to čekání jsou muka. 
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
-
kafkalibor
- Ghostrider

poslouchej,Maro,to by nebyl špatný nápad,zkus to ještě promyslet,ale nešlo by to nechat motky zaparkované dole u mrtvolky/parkoviště u hřbitova/, anechat se nahoru vyvést plechovkou-autobusem a basta?jen pro ty,co fakt chtějí,co říkáš.Zjisti odjezdy na Hostýn od hřbitova.spit 40 píše:autobusy to je něco jinýho,ty tam jezdí furt,celoročně ,no a auta ...20,30.....,kdyby tam nebyla ta padesátka před náma tak by to asi prošlo,loni jsem měl 40 povolenek a celkem bez problémů...MARTY píše:kolik tam na komplet den jako je sobota ktereni pusti aut a autobusu ??? to by me teda fakt zajimalo ??? 100 ??? 200???![]()
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
v tom nejeduMesr píše:poslouchej,Maro,to by nebyl špatný nápad,zkus to ještě promyslet,ale nešlo by to nechat motky zaparkované dole u mrtvolky/parkoviště u hřbitova/, anechat se nahoru vyvést plechovkou-autobusem a basta?jen pro ty,co fakt chtějí,co říkáš.Zjisti odjezdy na Hostýn od hřbitova.spit 40 píše:autobusy to je něco jinýho,ty tam jezdí furt,celoročně ,no a auta ...20,30.....,kdyby tam nebyla ta padesátka před náma tak by to asi prošlo,loni jsem měl 40 povolenek a celkem bez problémů...MARTY píše:kolik tam na komplet den jako je sobota ktereni pusti aut a autobusu ??? to by me teda fakt zajimalo ??? 100 ??? 200???![]()
![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
neboj Zbynďo,ono to není přímo u hřbitova,to je velké parkoviště pro návštěvníky Hostýna,odsud jezdí linka Hostýn a zpět už dlouhé roky.Tady jsem dokonce poprvé přejel Železného Zekona přes bachor Fáčkem a pak Tygrou-tréningověZ. píše:v tom nejeduMesr píše:poslouchej,Maro,to by nebyl špatný nápad,zkus to ještě promyslet,ale nešlo by to nechat motky zaparkované dole u mrtvolky/parkoviště u hřbitova/, anechat se nahoru vyvést plechovkou-autobusem a basta?jen pro ty,co fakt chtějí,co říkáš.Zjisti odjezdy na Hostýn od hřbitova.spit 40 píše: autobusy to je něco jinýho,ty tam jezdí furt,celoročně ,no a auta ...20,30.....,kdyby tam nebyla ta padesátka před náma tak by to asi prošlo,loni jsem měl 40 povolenek a celkem bez problémů...![]()
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Hostýn
Tak to definitivně padlo,ani ti měšťáci nic nezmohli ,a ta 50-ti členná banda z Brna taky utřela
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...