nebudu tady uz nikomu nic radit, jen vzdy pak napisu... ja vedel ze to stoji za hovno ale nerekl jsem ti to aby jsi si nemyslel ze jsem chytrej....

neni to vzjadrovani sveho nazoru je to hodnoceni neceho na zaklade nejakych zkusenosti.... je to stejne jako kdyz jezdim v Trabantu a zkusil jsme Favorita a budu vsude rikat (vcetne lidem co jezdi treba v BMW) ze Favorit je super a ze kdyz ho koupi rozhodne neudela chybu...Ladis píše:...o čem jsem psal já? O tom, že někomu se zdají tyto fajn, jinýmu ty druhý! Michelin nebo Dunlop, kůže nebo textil, naháč nebo kapota...zabomyší války!Vyjadřujem zde jen svůj názor, tak tomu nech prosím ten význam...
4Kankx: !bych se dokázal tak "rozžhavit do běla" jak Ty, pouze v případě, že bych svou radou ohledně gum nekomu zkazil časy v Brně o 30s na koleMajaZRX píše:Mám tam BT016 a můžu říct že byly výborný.Náklon až na odřenou stupačku,kde už dávno není ten kousek tyčky pod ní a vůbec žádný problém.Motorka bez jakýchkoliv náznaků nestability.Jediná nevýhoda je,že vydržely 5000km.Teď dávám AVON STORM ST od dýloše Pavla,tak uvidíme.
Myslím,že jsem tam měl právě tyhle a v zatáčce sáhnout na přední brzdu bylo nemožný.V tu ránu jsem pokračoval skoro rovně...MajaZRX píše:Právě na ty AVON jsem moc zvědavej.Ještě jsem hodně přemýšlel o BT021 ale KANKX tu před chvílí psal že to dělalo psí kusy a nesedělo to. To by mě zajímalo o co přesně šlo.