ZRX III.
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Znovu můžu s důvěrou oprášit chválu na Avon Storm Sport Touring!Zephyre-Rex píše:...teď už jen značku a typ, vzhledem k tomu, že na okruhu jsem jen velmi sporadicky asi to budou nějaký sportovně-cestovní uvažuji conti road attack, jezdíte je někdo?

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...a je tam kde byl... je to jako kdyby si vzal katalog vyrobcu pneumatik a precetl si tam ty plky co tam pisou jak jsou vsechny nej
Ja osobne budu tvrdit ze RoadSmarty na rexovi budou 100% lepsi nez vsechny vyse jmenovane a to jak vlastnostma pri jizde, tak vydrzi... proste overeno praxi 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Roman - ZX12
- Easy slider
ted je budu zrovna kupovat, proc? protoze na to sedi a dam na zkusenosti ostatnich a svych (ikdyz jsem na nic moc nenajel)KankX píše:...a je tam kde byl... je to jako kdyby si vzal katalog vyrobcu pneumatik a precetl si tam ty plky co tam pisou jak jsou vsechny nejJa osobne budu tvrdit ze RoadSmarty na rexovi budou 100% lepsi nez vsechny vyse jmenovane a to jak vlastnostma pri jizde, tak vydrzi... proste overeno praxi

Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak každopádně si myslím,že doporučení gum,který má někdo odzkoušený jako supr na jiný motorce je k ničemu.To bych vyřadil.
Tím netvrdím,že jsou špatný.
Osobně si myslím,že koupě gum chce pár názorů a pak ceny a aby nebyly starý- následně jezdit.Za pár tisíc kiláků jsou v háji a můžou se zkusit jiný...
Pak ještě- někdo má dvoje gumy za sezónu a někdo je má na motorce tři roky....V tomhle případě je to už dlouhodobá investice!!!
Tím netvrdím,že jsou špatný.
Osobně si myslím,že koupě gum chce pár názorů a pak ceny a aby nebyly starý- následně jezdit.Za pár tisíc kiláků jsou v háji a můžou se zkusit jiný...
Pak ještě- někdo má dvoje gumy za sezónu a někdo je má na motorce tři roky....V tomhle případě je to už dlouhodobá investice!!!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tvrdit to můžeš, ale jak ty máš ověřený RoadSmarty, tak další lidi mají zase ověřený jiný gumy, takže jsme skoro u těch samejch plků, jako v letácích výrobců...KankX píše:...Ja osobne budu tvrdit ze RoadSmarty na rexovi budou 100% lepsi nez vsechny vyse jmenovane a to jak vlastnostma pri jizde, tak vydrzi... proste overeno praxi

ale nikde a nikdy se nekladl duraz na to jak samotny rider jezdi...jakej styl...pokud za to ale opravdu vubec netaha nepotrebuje gumy jako treka Kankx a jemu podobni kteri tahaj jak o zivot...
dalsi aspekt.pokud manik najede 1000km za sezonu nepotrebuje gumy za 9000...driv nez je sjede je silika v pr...
dale- pokud jezdi pilu nebude davat dvousmes...Georg za starych casu kdy mel jeste motorku a ne veterana nikdy nejel nic jineho nez mekkou smes..proc ?? protoze jezdil jak jezdil...dnes mu staci i Barumky
dale...naprosty kochac nepotrebuje nic jineho nez co nejvetsi tvrdost stredu apod atd atd...
sam tvrdim jen tak na okraj ze DUNLOP A BRIDGESTONE jsou nejprovalenejsi ale taky umej...umej hodne...n
ne ze bych jezdil uplne rovne ale mam na BT 021 uz 9000 a drzej...drzej me furt...ale uz jdou taky dolu...
dalsi aspekt.pokud manik najede 1000km za sezonu nepotrebuje gumy za 9000...driv nez je sjede je silika v pr...
dale- pokud jezdi pilu nebude davat dvousmes...Georg za starych casu kdy mel jeste motorku a ne veterana nikdy nejel nic jineho nez mekkou smes..proc ?? protoze jezdil jak jezdil...dnes mu staci i Barumky
dale...naprosty kochac nepotrebuje nic jineho nez co nejvetsi tvrdost stredu apod atd atd...
sam tvrdim jen tak na okraj ze DUNLOP A BRIDGESTONE jsou nejprovalenejsi ale taky umej...umej hodne...n
ne ze bych jezdil uplne rovne ale mam na BT 021 uz 9000 a drzej...drzej me furt...ale uz jdou taky dolu...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
MARTY píše:ale nikde a nikdy se nekladl duraz na to jak samotny rider jezdi...jakej styl...pokud za to ale opravdu vubec netaha nepotrebuje gumy jako treka Kankx a jemu podobni kteri tahaj jak o zivot...

ZX-12R naked
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kecy kecy kecy... zkusil jsem na Rexovi tolik tzpu ze se ti o nich ani nezdalo !!!! ...priznavam vsak ze Avony jsem nezkousel, protoze RoadSmarty jsou na rexovi o tolik lepsi nez vse ostatni co jsem tam kdy mel, ze neverim ze by ty Avony mohly byt jeste lepsi... a taky vim ze nejhorsi pneu co jsem tam kdy mel byly Dunlop 220ST a Bridgestone BT021, vlastne s temito pneu byl rex temer nepojizdny a na suchu katastrova Metzeler Z3... ale jinak si myslete co chcete....Ladis píše:Tvrdit to můžeš, ale jak ty máš ověřený RoadSmarty, tak další lidi mají zase ověřený jiný gumy, takže jsme skoro u těch samejch plků, jako v letácích výrobců...KankX píše:...Ja osobne budu tvrdit ze RoadSmarty na rexovi budou 100% lepsi nez vsechny vyse jmenovane a to jak vlastnostma pri jizde, tak vydrzi... proste overeno praxiPo Avonech, o kterých tvrdím, že jsou super, chci obout taky RoadSmarty a to především kvůli dobrým referencím, který jsem se zde dočetl. Neznamená to ale, že jiný nedá na jiné reference...
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
hezky pises, ale ne se vsim co tu stoji mohu souhlasit... i kochac potrebuje pneu ktere v zatacce netahaji za riditka, i rider co najede jen 1000km za rok potrebuje pneu ktere na vode neklouzou jak na ledeMARTY píše:ale nikde a nikdy se nekladl duraz na to jak samotny rider jezdi...jakej styl...pokud za to ale opravdu vubec netaha nepotrebuje gumy jako treka Kankx a jemu podobni kteri tahaj jak o zivot...

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Slyšeli jste slovo boží...?KankX píše:kecy kecy kecy... zkusil jsem na Rexovi tolik tzpu ze se ti o nich ani nezdalo !!!! ...priznavam vsak ze Avony jsem nezkousel, protoze RoadSmarty jsou na rexovi o tolik lepsi nez vse ostatni co jsem tam kdy mel, ze neverim ze by ty Avony mohly byt jeste lepsi... a taky vim ze nejhorsi pneu co jsem tam kdy mel byly Dunlop 220ST a Bridgestone BT021, vlastne s temito pneu byl rex temer nepojizdny a na suchu katastrova Metzeler Z3... ale jinak si myslete co chcete....Ladis píše:Tvrdit to můžeš, ale jak ty máš ověřený RoadSmarty, tak další lidi mají zase ověřený jiný gumy, takže jsme skoro u těch samejch plků, jako v letácích výrobců...KankX píše:...Ja osobne budu tvrdit ze RoadSmarty na rexovi budou 100% lepsi nez vsechny vyse jmenovane a to jak vlastnostma pri jizde, tak vydrzi... proste overeno praxiPo Avonech, o kterých tvrdím, že jsou super, chci obout taky RoadSmarty a to především kvůli dobrým referencím, který jsem se zde dočetl. Neznamená to ale, že jiný nedá na jiné reference...

Co jsou kecy? O čem se mi ani nezdálo...? Píšeš to samý, akorát jinejma slovama...jaký gumy jsou dobrý, jaký ne...o čem jsem psal já? O tom, že někomu se zdají tyto fajn, jinýmu ty druhý! Michelin nebo Dunlop, kůže nebo textil, naháč nebo kapota...zabomyší války!