Tesák 2009 "Po Valašsku II" (19.-21.6)
Lechu,mám obavu,že říkal něco o silničním enduru BMW,něco přes litr,proto jsem mu to rozmlouval,jenže on se na to třepe,jak pes na salámLech píše:No to je snad dobře že ji prodává.Přece aby si mohl koupit Kawasaki.pak mezi nás na Kawasaki srazech přece jistě lépe zapadne.nazapomínejte prosím na ideu našeho klubu.to se týká všech.
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Bude to stačitspit 40 píše:Vyhlašuji konkurz na dva lidi co mají rychlé stroje ,nafasují vesty a budou nám ostatním hlídat boky na křižovatkách......a nehlaste se všichni..
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
Pokud pojedeme všichni tak to může být kolem 40 - 45 motorek ... možná bude nejlepší, když si jednu vestu navleču já , protože alespoň trochu znám prostředí a budu vám všem krýt záda nebo pojedu jako vedoucíHan Solo píše:Bude to stačitspit 40 píše:Vyhlašuji konkurz na dva lidi co mají rychlé stroje ,nafasují vesty a budou nám ostatním hlídat boky na křižovatkách......a nehlaste se všichni..![]()
Kolik motek vlastně bude
protože my jsem všici opatrní a pomalí.
![]()
Já stejně budu spíš sběrný autobus
![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
re-post -> sobotní program
Přátelé, kamarádi,
ve snaze předejít možným dotazům typu: "V kolik hodin mám přijet ať stihnu vyjížďku? si dovoluji publikovat schválený program na celou sobotu ...
8:00 - 9:00 snídaně
9:30 - odjezd na Kašavu
11:00 - náměstí v BpH
12:00 - 13:00 - společný oběd v Říce
13:00 - start vyjižďky z Říky
18:00 - konec vyjížďky na Tesáku
18:10 až 18:20 - odjezd na sv. Hostýn
19:00 - začátek večeře pro ty, co nejsou na Hostýně
19:30 - pokračování večeře pro výpravu z Hostýna, dále pijatika atd.
Kurňa. Letos je to fakt našlapané, tak v pátek moc neponocujte. A nebo ještě lépe. Nechoďte vůbec spát. 
ve snaze předejít možným dotazům typu: "V kolik hodin mám přijet ať stihnu vyjížďku? si dovoluji publikovat schválený program na celou sobotu ...
8:00 - 9:00 snídaně
9:30 - odjezd na Kašavu
11:00 - náměstí v BpH
12:00 - 13:00 - společný oběd v Říce
13:00 - start vyjižďky z Říky
18:00 - konec vyjížďky na Tesáku
18:10 až 18:20 - odjezd na sv. Hostýn
19:00 - začátek večeře pro ty, co nejsou na Hostýně
19:30 - pokračování večeře pro výpravu z Hostýna, dále pijatika atd.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Zbynďo,normálně jsi mě rozesmál.Myslím na to od chvíle,kdy jsem si to od Marka přečetl.Velmi ochotně,ale musí někdo vzít mého kluka jako batůžek,bojím se ,že s ním budu pomalý.Ona ZZR 1100 taky něco váží,ale z jediného důvodu -znalosti prostředí rád pomůžu.Z. píše:Pokud pojedeme všichni tak to může být kolem 40 - 45 motorek ... možná bude nejlepší, když si jednu vestu navleču já , protože alespoň trochu znám prostředí a budu vám všem krýt záda nebo pojedu jako vedoucíHan Solo píše:Bude to stačitspit 40 píše:Vyhlašuji konkurz na dva lidi co mají rychlé stroje ,nafasují vesty a budou nám ostatním hlídat boky na křižovatkách......a nehlaste se všichni..![]()
Kolik motek vlastně bude
![]()
![]()
Další by mohl být někdo z místa znalých, třeba Mesr
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
O dítko se ti určitě někdo postará. .-) Navíc a opět zdůrazňuji, že sobota je dnem pohodovým, kamkoliv pojedeme, pojedem poommaaluu a rozvážně, takže i ti z vás, kdo vlasní parníky místo motorek budou stíhat.Mesr píše:Zbynďo,normálně jsi mě rozesmál.Myslím na to od chvíle,kdy jsem si to od Marka přečetl.Velmi ochotně,ale musí někdo vzít mého kluka jako batůžek,bojím se ,že s ním budu pomalý.Ona ZZR 1100 taky něco váží,ale z jediného důvodu -znalosti prostředí rád pomůžu.Z. píše:Pokud pojedeme všichni tak to může být kolem 40 - 45 motorek ... možná bude nejlepší, když si jednu vestu navleču já , protože alespoň trochu znám prostředí a budu vám všem krýt záda nebo pojedu jako vedoucíHan Solo píše: Bude to stačit![]()
Kolik motek vlastně bude
![]()
![]()
Další by mohl být někdo z místa znalých, třeba Mesr
![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Dík pochopil jsem ny vyjedem už v 7,OOZ. píše:O dítko se ti určitě někdo postará. .-) Navíc a opět zdůrazňuji, že sobota je dnem pohodovým, kamkoliv pojedeme, pojedem poommaaluu a rozvážně, takže i ti z vás, kdo vlasní parníky místo motorek budou stíhat.Mesr píše:Zbynďo,normálně jsi mě rozesmál.Myslím na to od chvíle,kdy jsem si to od Marka přečetl.Velmi ochotně,ale musí někdo vzít mého kluka jako batůžek,bojím se ,že s ním budu pomalý.Ona ZZR 1100 taky něco váží,ale z jediného důvodu -znalosti prostředí rád pomůžu.Z. píše: Pokud pojedeme všichni tak to může být kolem 40 - 45 motorek ... možná bude nejlepší, když si jednu vestu navleču já , protože alespoň trochu znám prostředí a budu vám všem krýt záda nebo pojedu jako vedoucíDalší by mohl být někdo z místa znalých, třeba Mesr
![]()
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
Han Solo píše:Dík pochopil jsem ny vyjedem už v 7,OOZ. píše:O dítko se ti určitě někdo postará. .-) Navíc a opět zdůrazňuji, že sobota je dnem pohodovým, kamkoliv pojedeme, pojedem poommaaluu a rozvážně, takže i ti z vás, kdo vlasní parníky místo motorek budou stíhat.Mesr píše: Zbynďo,normálně jsi mě rozesmál.Myslím na to od chvíle,kdy jsem si to od Marka přečetl.Velmi ochotně,ale musí někdo vzít mého kluka jako batůžek,bojím se ,že s ním budu pomalý.Ona ZZR 1100 taky něco váží,ale z jediného důvodu -znalosti prostředí rád pomůžu.![]()
![]()
![]()
ale jinak pozor Č E R N Á P E R L A kpt. Spaerou nebo jak se to psalo rychlejší byl jen Bludný Holanďan ktp D.Jonese.
![]()
![]()
" Bojíš se smrti ???....! " Já vím já vím,už jdu na svoje forum ahojjjjjjjj
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<