09/09/2006 výlet někam směr Ostrava + svatební doprovod
- Kuba
- Ghostrider
09/09/2006 výlet někam směr Ostrava + svatební doprovod
Nazdárech Chalani, Rudormi se nám bude ženit, ale protože ho nechcem zatěžovat, tak plánujem cestu někam k Ostravě a u té příležitosti uděláme Rudormimu motorkářský doprovod k oltáři. Sice se jedná asi jen o cestu cca 2 km, ale až jednou budu velkej kluk a půjdu k oltáři, tak za takovejhle doprovod budu ten nejšťastnější a proto rozhodně jedem, zatím já a Marek. Hlaste se prosím další, seženem v Ostravě nějaký nocležení a uděláme si to jako hezký výlet s kulturní vložkou.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
asi pred 14 dny se me na toto tema ptal gigantus a ja mu rikal, ze to nebude "motorkarska" svatba.
... asi jsem se mylil...
vec se ma ale tak, ze jana tomuto moc naklonena neni a ja osobne bych si to u ni nechtel pohnojit. pak bych treba dostal zaracha, vzala by mi klicky od garaze a mel bych po srande
takze asi tak ...
... asi jsem se mylil...

vec se ma ale tak, ze jana tomuto moc naklonena neni a ja osobne bych si to u ni nechtel pohnojit. pak bych treba dostal zaracha, vzala by mi klicky od garaze a mel bych po srande

takze asi tak ...

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- Kuba
- Ghostrider
nebude to žádný bordel, gumování, ani nebudeme strašit budoucí příbuzné, jen pohodlný doprovod, ale pokud řekneš ne.....rudormi píše:asi pred 14 dny se me na toto tema ptal gigantus a ja mu rikal, ze to nebude "motorkarska" svatba.
... asi jsem se mylil...![]()
takze asi tak ...
tak nepojedem.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
přesně co říkal Kuba,taky bych byl štastnej kdyby na mé svytbě byly kluci s mašina a klidánko zagumovali,jde o svatbu ne o funus,jednou jezdíš na mašině a tohle k tomu patří,co znám motorkáře,tak každý měl svatbu s mašinama a co vím tak partnerky proti tomu nebyly spíše naopak,je to významný den pro oba a nejen pro nevěstu.
NINJA ZX-6R
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider