Tesák 2009 "Po Valašsku II" (19.-21.6)
- musolíny
- Kontaktovat uživatele:
Omluva z účasti.
Ahoj příznivci jedné stopy, moc se omlouváme, ale společného setkání na Tesáku se asi nedočkáme. Bohužel se nemůžem v tento termín uvolnit. Moc nás to mrzí. Věříme, že se jistě někde setkáme s bezva lidma se společným zájmem ,, KAWASAKI ". Všem, přejem příjemnou zábavu a skvělé počasí.
to víš,Pepo,to už je dávno,to ještě chodily procesí z nádraří v Bystřici až na Hostýn pěšky s těma praporama a křížema-asi tak v roce 1965,ale v Tišnově jsem zase nebyl mockrát já,naposled někdy v roce 1990 -1993,když jsme tam káceli kůrovcovou kalamitu a byly ubytovaní ve Veverské Bytýšce u hřiště-pokud se nepletuPepa píše:Tož Ty si pamětníkMesr píše:Marku,v nejhorším případě pustím i ty svoje dvě povolenky pro ty co tam ještě nebyli,znám Hostýn jako svoje boty,když tam ještě nebyla vrtula,ale skákali tam rogálisti na křídlech a přistávali v Bystřici na hřišti.To tam byly ještě původní dřevěné stánky-ty staré,polorozpadlé,v nich se prodávala slivovica vedle cukrového růžence pro děcka.![]()
Teda v Bystřici jsem mocka nebyl, bo sem študoval ve ValMezu a autobus tam jen projížděl.

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
může být,ale nečekej žádného střelce,pamatuji ještě když startoval Gagarin a Těreškovová,ale Český Brod není daleko,to je fakt,šak se stav na kafe,nekdy,ale dej vědět,abych nekoho zrovna nekérovalHan Solo píše:Ja máš pravdu a já od babičky dostal ten růženec a od strýca šavlu teda v pochvě teda jako opravdovou - kurňa ta čestina dá někdy zabratMesr píše:Marku,v nejhorším případě pustím i ty svoje dvě povolenky pro ty co tam ještě nebyli,znám Hostýn jako svoje boty,když tam ještě nebyla vrtula,ale skákali tam rogálisti na křídlech a přistávali v Bystřici na hřišti.To tam byly ještě původní dřevěné stánky-ty staré,polorozpadlé,v nich se prodávala slivovica vedle cukrového růžence pro děcka.![]()
![]()
![]()
íčka tak se na Tesáku domluvíme třeba na vyjížďku kolem Nb

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
Tak budem plus mínus na tom věkově stejně, Gagarin startoval někdy v pětašedesátomMesr píše:může být,ale nečekej žádného střelce,pamatuji ještě když startoval Gagarin a Těreškovová,ale Český Brod není daleko,to je fakt,šak se stav na kafe,nekdy,ale dej vědět,abych nekoho zrovna nekérovalHan Solo píše:Ja máš pravdu a já od babičky dostal ten růženec a od strýca šavlu teda v pochvě teda jako opravdovou - kurňa ta čestina dá někdy zabratMesr píše:Marku,v nejhorším případě pustím i ty svoje dvě povolenky pro ty co tam ještě nebyli,znám Hostýn jako svoje boty,když tam ještě nebyla vrtula,ale skákali tam rogálisti na křídlech a přistávali v Bystřici na hřišti.To tam byly ještě původní dřevěné stánky-ty staré,polorozpadlé,v nich se prodávala slivovica vedle cukrového růžence pro děcka.![]()
![]()
![]()

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
těsně vedle-někdy v dubnu 1961,a proto ho já pamatuju,to se stály fronty na mandarinky a pomeranče na vánocePepa píše:Tak budem plus mínus na tom věkově stejně, Gagarin startoval někdy v pětašedesátomMesr píše:může být,ale nečekej žádného střelce,pamatuji ještě když startoval Gagarin a Těreškovová,ale Český Brod není daleko,to je fakt,šak se stav na kafe,nekdy,ale dej vědět,abych nekoho zrovna nekérovalHan Solo píše: Ja máš pravdu a já od babičky dostal ten růženec a od strýca šavlu teda v pochvě teda jako opravdovou - kurňa ta čestina dá někdy zabrat![]()
![]()
![]()

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
Tak to já ho nepamatuju, fronty se stály každej rok bez ohledu na GagarinaMesr píše:těsně vedle-někdy v dubnu 1961,a proto ho já pamatuju,to se stály fronty na mandarinky a pomeranče na vánocePepa píše:Tak budem plus mínus na tom věkově stejně, Gagarin startoval někdy v pětašedesátomMesr píše: může být,ale nečekej žádného střelce,pamatuji ještě když startoval Gagarin a Těreškovová,ale Český Brod není daleko,to je fakt,šak se stav na kafe,nekdy,ale dej vědět,abych nekoho zrovna nekéroval![]()

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
správně,ale jak nás osvobodili Rusáci v 1968 pamatuješ,tak to je důležité,no ni?tak to jsme stejná krevní skupina- Led Zeppelin,Deep Purple atd.Pepa píše:Tak to já ho nepamatuju, fronty se stály každej rok bez ohledu na GagarinaMesr píše:těsně vedle-někdy v dubnu 1961,a proto ho já pamatuju,to se stály fronty na mandarinky a pomeranče na vánocePepa píše: Tak budem plus mínus na tom věkově stejně, Gagarin startoval někdy v pětašedesátom![]()
![]()

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208