můžu se zeptat proč jezdíš pořád bez technické? je to otázka 15 minut a pár stovek tak o co de?MARTY píše:nemam technickou ale snad budu mit do patku...jen bez technicke bych nejel..ale jinak klido nahoru v pohode...pokud nebudou tak dolu vic a pokud zase nebudou tak jeste malinko vic....
pokud budou tak poho...i pomaleji to stoji za to...v gruppe kawa jeste vice
výročí svatby Georg 31.5.2009 - neděle
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
marek píše:můžu se zeptat proč jezdíš pořád bez technické? je to otázka 15 minut a pár stovek tak o co de?MARTY píše:nemam technickou ale snad budu mit do patku...jen bez technicke bych nejel..ale jinak klido nahoru v pohode...pokud nebudou tak dolu vic a pokud zase nebudou tak jeste malinko vic....

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
protoze jsem kokot..zjistil jsem to nejak na srazu ze ji nemam..po ceste tam...uz je vse domluvene...zitra volam pro upresneni a bude to ok...marek píše:můžu se zeptat proč jezdíš pořád bez technické? je to otázka 15 minut a pár stovek tak o co de?MARTY píše:nemam technickou ale snad budu mit do patku...jen bez technicke bych nejel..ale jinak klido nahoru v pohode...pokud nebudou tak dolu vic a pokud zase nebudou tak jeste malinko vic....

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
to byl jen nejapny zertik...jasne...ut to je faj ze je neco domluveno a paradni plan na nedeli...proste to co v cypove zni jen jako sen,GEORG píše:MARTY píše:vse ok...krasnej program...ale to jnidlo platis take ty...mas tam preklep![]()
![]()
rád bych hochu, ale už su 5 měsíců na pracáku a z té podpory si moc vyskakovat nemůžu![]()
G.

Ty seš ale číslomisak39 píše:marek píše:můžu se zeptat proč jezdíš pořád bez technické? je to otázka 15 minut a pár stovek tak o co de?MARTY píše:nemam technickou ale snad budu mit do patku...jen bez technicke bych nejel..ale jinak klido nahoru v pohode...pokud nebudou tak dolu vic a pokud zase nebudou tak jeste malinko vic....
pokud budou tak poho...i pomaleji to stoji za to...v gruppe kawa jeste vicejá jezdil dva měsíce bez technické, bo jako správnej účetní nerozeznám 3 a 5 (myslel jsem, že mi končí v květnu...)

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
fanuš píše:ještě mi maverick sežere psa... von pré ryby neradHan Solo píše:Jel bych rád vypadá to perfektně,ale musím pařit rodinně na Vysočině - 50 - další do našich řad a fanuš tož kurňa ty jeďJo a na svatbě jsem taky neblil hergot saze překlep nebyl.
![]()
![]()
tvůj VERDEL bude jako druhý chod

Jednohubka.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
jo ale kdo bude mit tu cest ho sezrat ??? jako bonus ??GEORG píše:fanuš píše:ještě mi maverick sežere psa... von pré ryby neradHan Solo píše:Jel bych rád vypadá to perfektně,ale musím pařit rodinně na Vysočině - 50 - další do našich řad a fanuš tož kurňa ty jeďJo a na svatbě jsem taky neblil hergot saze překlep nebyl.
![]()
![]()
tvůj VERDEL bude jako druhý chod![]()
Jednohubka.
G.

-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tak dojedu a sežerem Maverickafanuš píše:ještě mi maverick sežere psa... von pré ryby neradHan Solo píše:Jel bych rád vypadá to perfektně,ale musím pařit rodinně na Vysočině - 50 - další do našich řad a fanuš tož kurňa ty jeďJo a na svatbě jsem taky neblil hergot saze překlep nebyl.
![]()
![]()

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502