Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
Myslím, že to není o mladé krvi (o věku). Spíš o tom, jaká je to parta. Samozřejmě jsou tam i jiné povinnosti, které jdou průběžně životem. Mladší začínají rodiny a ti starší zase mají více času. Teď jde o to, co s ním udělaj. A myslím, že jižní čechy se povedly, možná díky Káčovi a také možná díky všem, kteří se zúčastnili a vytvářeli tu atmosféru. Vždy se najde nějaké to hard core, které to musí vést, jinak to ani nejde.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Jo a já ti budu s betle startovatmisak39 píše:jj, rodinka je zápřah, taky si neumím představit jak bych to stíhal když bych měl děti doma... to bylo myšlený v dobrým, snad jako malej povzdech nad tím, že až čerství rodičové budou mít dost času, já budu jezdit už tak leda na bažantu po cimře
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
Han Solo píše:Jo a já ti budu s betle startovatmisak39 píše:jj, rodinka je zápřah, taky si neumím představit jak bych to stíhal když bych měl děti doma... to bylo myšlený v dobrým, snad jako malej povzdech nad tím, že až čerství rodičové budou mít dost času, já budu jezdit už tak leda na bažantu po cimře![]()
![]()
a vrčet
![]()
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Jo dojvál je dojvál jenom aby do nás někdo občas nalil nějaký palivomisak39 píše:Han Solo píše:Jo a já ti budu s betle startovatmisak39 píše:jj, rodinka je zápřah, taky si neumím představit jak bych to stíhal když bych měl děti doma... to bylo myšlený v dobrým, snad jako malej povzdech nad tím, že až čerství rodičové budou mít dost času, já budu jezdit už tak leda na bažantu po cimře![]()
![]()
a vrčet
![]()
![]()
![]()
![]()
to beru, budem skvělej dvouválec
![]()
![]()
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
- Roman - ZX12
- Easy slider

... tenkrát jak přijel kaknx s blankou na skalku jen na čumendu a já ho do klubu verboval...KankX píše:...koukat dopredu a neohlizet se...nostalgiku
jo, zdrahy, díky, žes to připomenul. a jak píše mišák, teď s rodinou je toho času na ježdění fakt málo. předtím jsem nechyběl na jediné akci ...
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
a povedlo se ti torudormi píše:... tenkrát jak přijel kaknx s blankou na skalku jen na čumendu a já ho do klubu verboval...KankX píše:...koukat dopredu a neohlizet se...nostalgiku
jo, zdrahy, díky, žes to připomenul. a jak píše mišák, teď s rodinou je toho času na ježdění fakt málo. předtím jsem nechyběl na jediné akci ...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira