BINGOspit 40 píše:Přemýšlel jsem kde jste přišli na to jméno a už mi to došlo...ten film s Nicholsonem![]()
CKC sraz - Jížní čechy (Květen 2009)
- Kuba
- Ghostrider

Bylo tam s váma krásně, ono je s váma všema krásně všude.
Ale tady toho jídla a pohodičky, srandy, spokojenost maximální
Cesta zpět naprostá paráda, silnice samá zatáčka a asfalt v dobrém stavu, až teda ta srnka, která vyskočila z lesa těsně před Markem a Pítrsem jim kapku skazila radost z jízdy
Ale tady toho jídla a pohodičky, srandy, spokojenost maximální
Cesta zpět naprostá paráda, silnice samá zatáčka a asfalt v dobrém stavu, až teda ta srnka, která vyskočila z lesa těsně před Markem a Pítrsem jim kapku skazila radost z jízdy
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
kua dobre to dopadlo...tak nejak jsem si jisty ze Mara vzdy dobrzdimarek píše:Jo, dobrzdili, ale málem jsem se leknutím posralJana Kawa píše:Kubo nestraš, jenom skočila? dobrzdili to?. Já mám srnčí rád, hlavně v gulášku k večeři. Ale na silnici z toho mám stres.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Přátelé kamarádi, máte krásné fotky a jistě to byla jako vždy s ckc suprová akce, ani nevíte jak mě štve že to neklaplo u mě. Moc se omlouvám organizátorům, a těším se na příští akci, to i kdyby čert na koze jezdil jedu, není nic a hlavně nikdo kdo by mě zastavil.....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Já na to dobrždění spoléhám, musím totiž...MARTY píše:kua dobre to dopadlo...tak nejak jsem si jisty ze Mara vzdy dobrzdimarek píše:Jo, dobrzdili, ale málem jsem se leknutím posralJana Kawa píše:Kubo nestraš, jenom skočila? dobrzdili to?. Já mám srnčí rád, hlavně v gulášku k večeři. Ale na silnici z toho mám stres.
![]()
Ale cesta domů napříč Českou Kanadou byla famózní. Srnek bylo po cestě víc jak aut.
v C.K.C. J.H.
Až budu velká, tak si koupím kawu.
Až budu velká, tak si koupím kawu.
tak i my jeli obcas kudlu...misty...ale myslim ze krom jedne policejni srnky jsme nezahledli nic...zadnou...ale to je jen dobre
ale ty cesty tam uplne svadely k otoceni plynem...fakt bozi...a kto mu na rexovi...no proste parada...
ale zase jsem si vzpomel...
myslim ze jsme ujeli v sobotu cca 50km nez jsme nasli hospodu kde se vari....tak dlouho to trvalo ze uz Fanus mel abstak..ale zase...pak jsme nasli a stalo to za to....
ale ty cesty tam uplne svadely k otoceni plynem...fakt bozi...a kto mu na rexovi...no proste parada...
ale zase jsem si vzpomel...
myslim ze jsme ujeli v sobotu cca 50km nez jsme nasli hospodu kde se vari....tak dlouho to trvalo ze uz Fanus mel abstak..ale zase...pak jsme nasli a stalo to za to....
ZZR 1400 RR Hujda lenošná