Dohlídnem na těZdrahy píše: sestřička mi nakázala že dnes a zítra musím hodně pít...
CKC sraz - Jížní čechy (Květen 2009)
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
4 Lali: Moc ho pozdravuj kluka jednoho a at je to co nejdriv v pohode... 
4 all: v Beroune tak lehce pod mrakem - obcas spadne par kapek, ale myslim, ze to bude v pohode, podle me je pocasi cim dal tim lepsi.
4 Kuba: Plavky jsem s vzal taky - pujdeme se koupaaaaat
Jo PS: az uvidite moji motorku tak na ni budte prosim hodny...
predem dekuju...

4 all: v Beroune tak lehce pod mrakem - obcas spadne par kapek, ale myslim, ze to bude v pohode, podle me je pocasi cim dal tim lepsi.
4 Kuba: Plavky jsem s vzal taky - pujdeme se koupaaaaat
Jo PS: az uvidite moji motorku tak na ni budte prosim hodny...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak mi už jsme doma,však jsme to měli za humny!!
Akce pěkná,toho žrádla,co Káča zařídil!!!
A vyjížďka z těch,co jsem absolvoval byla úplně nej! Cca.300km a většinou supr silnice.
Akorát by se tam dala jet pěkná palba,ale ne v tolika motorkách!!Byli jsme dobrý procesí,takže kochačka.
Farmáře jsme chtěl poznat,ale ten když uviděl ty hody,tak vzal do zaječích.....Tak snad příště...
Akce pěkná,toho žrádla,co Káča zařídil!!!
A vyjížďka z těch,co jsem absolvoval byla úplně nej! Cca.300km a většinou supr silnice.
Akorát by se tam dala jet pěkná palba,ale ne v tolika motorkách!!Byli jsme dobrý procesí,takže kochačka.
Farmáře jsme chtěl poznat,ale ten když uviděl ty hody,tak vzal do zaječích.....Tak snad příště...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- farmář
- Ghostrider

Mildo já přibral jen jsem to viděl
tak někdy příště, to bych tam snad už mohl i pobýt
Jak jsme se jeli s Jendou a Míšou mrknout na Orlík, tak motorce se ani odtud nechtělo a začala u odbočky zpět na tvrz simulovat hlad - přechod na rezervu....ale musel jsem jet. 
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Tak už jsme doma. Káčo, dík za pěknej víkend, vyjížďka byla super, jídlo vynikající, jak jsem to viděl, tak bych jed, ale už jsem nemoh. Ivča je sice hotová, ale už si zvykla i na rychlejší ježdění, teď jde do sprchy.
Dejte někdo nějaký fotky, brzol 
Naposledy upravil(a) Pepa dne ned kvě 24, 2009 15:30:25, celkem upraveno 1 x.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
uz jsem taky doma
tenhle vikend jsem si opravdu uzil. vyjizdka byla snad nejlepsi jakou jsem na kawa srazu zazil, takhle luxusni silnice snad nikde jinde nejsou. sobotni grilovani taky luxusni, za vecer jsem se stihnul asi 3x prezrat a pak nam jeste Marek nosil obcerstveni k pokeru
takze moc dekuju Kacovi za to jak to dokazal krasne zorganizovat, diky Romanovi za to jak chtel investovat vyhru z pokeru a jeste velky dik personalu za to jak vyresili ten ztracenej listek
takze moc dekuju Kacovi za to jak to dokazal krasne zorganizovat, diky Romanovi za to jak chtel investovat vyhru z pokeru a jeste velky dik personalu za to jak vyresili ten ztracenej listek
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#