ZRX III.
- Peťa3
- Kontaktovat uživatele:
teda ale byly to nervy naťukat první příspěvek 
Dík ze hezký přivítání.
Na benzín si vydělávám v Praze, nemáte tu někdo garáž?
to Samčus: Myslíš zvenku nebo zevnitř? (venku nějakej ten šrám, zevnitř skoro plná)
Hery: já sundal kolo a tahal za řetěz, až jsem to našel
třeba by stačilo řetěz co nejvíc povolit a hledat
a měnil jsem pak sadu

Dík ze hezký přivítání.
Na benzín si vydělávám v Praze, nemáte tu někdo garáž?
to Samčus: Myslíš zvenku nebo zevnitř? (venku nějakej ten šrám, zevnitř skoro plná)
Hery: já sundal kolo a tahal za řetěz, až jsem to našel
třeba by stačilo řetěz co nejvíc povolit a hledat
a měnil jsem pak sadu
zrx1200s 2001
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle povolit řetěz,dát ho vedle rozety na kyvku a točit jen kolem-tím vyeliminovat ložisko zadního kola?
Peťo on má Samčus nádrž krapet promáčklou,tak,že by jí s tebou vyměnil,pokud bys jím měl netknutou....Radši si do ní řachni kladivem!!!
Ba ne dělám si srandu...
Peťo on má Samčus nádrž krapet promáčklou,tak,že by jí s tebou vyměnil,pokud bys jím měl netknutou....Radši si do ní řachni kladivem!!!
Ba ne dělám si srandu...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Jinak bych ten problém viděl v přepnutým řetězu, to je nejběžnější i sebe lepší rozeta bude šmajdat a i sebelepší řetěz nebude oko jako oko
Když né, pak nastávaj varianty jak píšou kluci, držím palec, ať je to jen nějaká bejkárna 

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Peťa3
- Kontaktovat uživatele:
A hele východočech, nazdar.
Hm, netknutá nádrž teda neni.
Začala mi mrcha trochu prosakovat vidle. Zvládáte výměnu gufera sami, nebo radši servis?
Je v guferech různejch výrobců nějakej zásadní rozdíl?
S tim souvisí, že se do servisu dostávám těžko, tak jsem začal překládat manuál, co zrovna potřebuju udělat.
Ale jde to děsně pomalu, nedělá to někdo taky, že bysme to měli rychlejc.
Začala mi mrcha trochu prosakovat vidle. Zvládáte výměnu gufera sami, nebo radši servis?
S tim souvisí, že se do servisu dostávám těžko, tak jsem začal překládat manuál, co zrovna potřebuju udělat.
zrx1200s 2001
Zdarec. Vidle mi taky trošku prosakuje, nechám to udělat, až budu dělat spojku, nebo se na to vybodnu, není to zase tak hrozný, spíš to dělá jen takovej film, ale to vyměníš a když budeš jezdit tak do dvou měsíců to máš to samý si myslím... Pojedeš někdy s námi někam? Tenhle víkend jsou jižní čechy a příští víkend je BroďákPeťa3 píše:A hele východočech, nazdar.

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
bohužel jsem si říkal o vidli totéž, a za měsíc byla motka jak houpačka a kolo smetený na jedný straně... Výměna doma je tak na 2 hoďky...ZRX 1984 píše:Zdarec. Vidle mi taky trošku prosakuje, nechám to udělat, až budu dělat spojku, nebo se na to vybodnu, není to zase tak hrozný, spíš to dělá jen takovej film, ale to vyměníš a když budeš jezdit tak do dvou měsíců to máš to samý si myslím... Pojedeš někdy s námi někam? Tenhle víkend jsou jižní čechy a příští víkend je BroďákPeťa3 píše:A hele východočech, nazdar.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*