KankX píše:...jo a jeste bych mel pochvalit Fanuse a vyseknout mu mensi poklonu... v sobotu Rex spinavej jako prase a v nedeli na Velehrad vylestenej ze by i Doktor zavidel... teda Fanusi, smekam, jak drive vypadal tvuj Rex jak troska tak ted jsi z nej udelal opravdoveho fesaka, myslim ze i deckam se libil
Neděle 17.5 - VELEHRAD
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Potvrzuju, sám jsem jeho Rexe nepoznával!fanuš píše:KankX píše:...jo a jeste bych mel pochvalit Fanuse a vyseknout mu mensi poklonu... v sobotu Rex spinavej jako prase a v nedeli na Velehrad vylestenej ze by i Doktor zavidel... teda Fanusi, smekam, jak drive vypadal tvuj Rex jak troska tak ted jsi z nej udelal opravdoveho fesaka, myslim ze i deckam se libil
![]()
![]()
Spolu s Pepovou šestkou to byla nejslavnější motorka celé akce!
Naposledy upravil(a) Ladis dne pon kvě 18, 2009 18:57:01, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Chválím ten nápad a následné provedení těch zelených triček s tím motivem
To Hans Solo?
Jinak při loučení svěřenců a personálů se mě taky ptali jestli ještě někdy dojedem a říkal jsem jim že kdyžtak určitě zase za rok.
Je teda možné že i dříve.Ale zase pokud budou zase nachystány pro ně nějaké upomínkové předměty s datumem-letopočtem ,tak si myslím že jednou ročně by vyhovovalo je navštívit.
Jinak při loučení svěřenců a personálů se mě taky ptali jestli ještě někdy dojedem a říkal jsem jim že kdyžtak určitě zase za rok.
Je teda možné že i dříve.Ale zase pokud budou zase nachystány pro ně nějaké upomínkové předměty s datumem-letopočtem ,tak si myslím že jednou ročně by vyhovovalo je navštívit.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Nádhera co víc ....Ty vole já uroním slzu.Z. píše:Tak jo ->
Takový sestřih ... http://www.youtube.com/watch?v=m4pX_ObPHV0
Tůrovačka Rexe ... http://www.youtube.com/watch?v=LeYnVciATkY
Přeji dobrou noc a krásné sny. Z.

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...tahle take neni uplne spatnaHan Solo píše:Jsem rád že se ti kochačka líbila,ale ty bejku kankxi ten klučina - chlebíčkář - ta fotka to je super,kde ses to naučil???? to snad pošli zvětšený i jim .Fakt parádaKankX píše:...vseho jsem nechal a makam na fotkach, myslim ze je to to nejmensi co pro ty deti muzu udelat![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Taky dobrá - skupina mechaniků ladí strojKankX píše:...tahle take neni uplne spatnaHan Solo píše:Jsem rád že se ti kochačka líbila,ale ty bejku kankxi ten klučina - chlebíčkář - ta fotka to je super,kde ses to naučil???? to snad pošli zvětšený i jim .Fakt parádaKankX píše:...vseho jsem nechal a makam na fotkach, myslim ze je to to nejmensi co pro ty deti muzu udelat![]()
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ano je,,,chlapce ty se celej menis ..mas aj lesk v ocich...si cely takovy nejaky jiny...
ale fakt..byl krasnej a Fanus byl jeden z tech hlavnich ktery se k tem detem chval tak prikladne ze jsem ja ktery je v techto situacich strasne mekkej hodne hodne cumel....smekam...a nejen jemu...
ale fakt..byl krasnej a Fanus byl jeden z tech hlavnich ktery se k tem detem chval tak prikladne ze jsem ja ktery je v techto situacich strasne mekkej hodne hodne cumel....smekam...a nejen jemu...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!