KankX píše:jo nakecal toho hodne, ale o tom kdy na ni prijede do Cech nerikal ani tukmilda píše:http://www.youtube.com/watch?v=XvAc9kHUDOQ&translated=1
Konečně se někdo rozpovídal o NEW REXOVI!!![]()
Několikrát jsem mu srozumitelně rozuměl slovo motorka!!![]()
![]()
Pokud budete vyrabet, nebo objednavat dil, tak bych se taky pridal s prosbou o par.Samčus píše:Ok. Po neděli tam skočím a zjistím cenu. A dám vědět. Zatím rozmyslete kdo by je chtěl.Rumlos píše:Tak samčusi večer ti pošlu výkres na email přesně toho co maj na RFbiketech.de
Máš pravdu, reagoval promptně...milda píše:Díky Chosé za snahu!!
Asi je teď pan "Raspo"míň vytíženej!!
Ty od něho by se mi líbily víc,co se týká možnosti změny poloh. Zase je to docela velkej bazmek,ale kdyby to fungovalo....
Já bych do nich asi šel.Udělat na CNC budou stát myslím maximálně polovinu (samo,že záleží od koho - třeba vyjdou na flašku slivovice)
Ale tyhle budou mít nějaký schválení a hlavně budou asi rychle a to já potřebuju,kvůli chudáčkovi blatníčku....![]()
Takže jestli Tě můžu Chosé poprosit,dal bych si jeden páreček v provedení ALU.
Jestli se někdo přidáte,tak rychle ať pošle najednou.
Škoda,že to nestihnem do Jižních čech...
taky jsem nad tím uvažoval, žu jen kvůli lepší dostupnosti 180 gum, ale po zkušenosti s pojišťovnou, když mě fotili kolo snad i zevnitř bych na to bez schválení v TP kašlal.Marťyn píše:Dotaz: kdo jste se zajímali nebo máte zkušenost se záměnou zadního kola z 12 na 11 - jestli to jde? Dík.