Dan vyjede drive a Kankx a ja ...prijedem do Vyskova na 11:15....jestli mu tedy s tou jeho obludou budu stacitLadis píše:Souhlas, kdo budete čekat ve Vyškově, tak všichni prosím zde, díky!MajaZRX píše:...kolem 11.15 na Shell ve Vyskove. Je přímo na hlavní silnici po prave straně. Neda se minout.
Neděle 17.5 - VELEHRAD
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Já budu v 11 v Jedovnicích na benzínce.Ladis píše:Souhlas, kdo budete čekat ve Vyškově, tak všichni prosím zde, díky!MajaZRX píše:...kolem 11.15 na Shell ve Vyskove. Je přímo na hlavní silnici po prave straně. Neda se minout.
ZX9R Ninja r.v. 2002 - lesní úprava
GPZ 500 S r.v. 1995
CKC 242
Ride hard - die free!
GPZ 500 S r.v. 1995
CKC 242
Ride hard - die free!
tak za to zatahnes a budes v tom vyskove taky na 11:15 ne ???Venca píše:Já budu v 11 v Jedovnicích na benzínce.Ladis píše:Souhlas, kdo budete čekat ve Vyškově, tak všichni prosím zde, díky!MajaZRX píše:...kolem 11.15 na Shell ve Vyskove. Je přímo na hlavní silnici po prave straně. Neda se minout.
ja to tedy za 15 min nedam...ja jsem pomaly rider...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- Dak
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych moc nedělal. Je to tady šecko po dešti a silničáři po těžké zimě asi spijou. Abys tam nebyl eště dřív jak za 10 minut, ale hoky by ti ošetřovali podřenou ......Venca píše:tak s touhle motivací tomu dám hodně pod kotel budem tam za 10 minut.MARTY píše:ok pockame tam na vas...s cigarkem ,kafickem,holkama,masinama.........................![]()
Dak
CKC -015-
CKC -015-
Severní Morava! Cypi! Sraz tu! Benzina u skláren.
http://www.mapy.cz/#x=141324032@y=13393 ... _134375584
11:45
http://www.mapy.cz/#x=141324032@y=13393 ... _134375584
11:45
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Dak
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Vánočka aj stormeček budou. Ale nealko slivovica nebude, bo tu neumíme. Proč takyHan Solo píše:A buide vánočka nebo stromeček ? Anebo slovácké koláčky ?Dak-Ninja píše:Rotoped je gutt a vypadá hodně betelně. Myslím si, že Helča vybrala jak nejlépe bylo v daný čas možné. Vše je nachystané, naleštěné. Už enem aby nepršelo a vše vyjde tak jak má. Těším sa jak malí kluk o vánocách.No a slivovica abych trefil dom.
![]()
Dak
CKC -015-
CKC -015-
Daku, vědecký výzkum procesu destilace švestek ještě ji stě nezkončil a třeba jednoho dne někdo vydestiluje alkohol free slivkuDak-Ninja píše:Vánočka aj stormeček budou. Ale nealko slivovica nebude, bo tu neumíme. Proč takyHan Solo píše:A buide vánočka nebo stromeček ? Anebo slovácké koláčky ?Dak-Ninja píše:Rotoped je gutt a vypadá hodně betelně. Myslím si, že Helča vybrala jak nejlépe bylo v daný čas možné. Vše je nachystané, naleštěné. Už enem aby nepršelo a vše vyjde tak jak má. Těším sa jak malí kluk o vánocách.No a slivovica abych trefil dom.
![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Dak
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Poděkování
Děkuju šeckým kdo se dnešní akce zůčastnil. Jinak hodnocení dnešní akce je víc než perfektní. Paní, která to s máti vymyslela, řekla že to bylo excelentní a mám vám šeckým moc poděkovat. děcka budou mět dlouhou a perfektní vzpomínku. Taky moc děkují za rotoped a trička. Byli fakt moc šťastní. Reportér od místních novin byl taky nadšen a článek, který o tom napíše, mi nejdřív pošle ke schválení na e-mail. Potom ho sem samozřejmě hodím ke schválení. Toš tak
P.S. Z a kdo by to asi dělal? Na co?
P.S. Z a kdo by to asi dělal? Na co?
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Cesta z dobré akce proběhla docela v pohodě.... až nato že mi kousek před Kunovicemi došel benzín.
Naštestí z protisměru jel jeden borec na nejmenované značce
černá BMW K 1200 R (tuším to byla.Přece jenom su Kawař
),který se ke mě otočil a poté co jsem mu řekl cože mám za problém:že jsem si nevšiml na tom sluníčku že mi asi už dlouho svítí červená kontrolka rezervy, se nabídl že mi zajede na benzínku do Kunovic. Za chvíli byl zpět a dovezl kanystřík co nacpal za svou bundu s asi 2 l benzínu. :ide
a:
Takže najdou se dobří motorkáři a nemusí být jen z Kawa klubu.

Naposledy upravil(a) Lech dne ned kvě 17, 2009 19:08:13, celkem upraveno 1 x.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078