Ahoj, mam takovej trosicku blbej problem se startovanim zx7rka

asi pred dve mesicema sem se trosku vyvalel ( "jen se ulomilo zrcatko ohnula spojkova packa a prskla radicka a trosicku smejknul level plast jinak v pohode" a po nejaky dobe co sem se dal dohromady sem zacal davat do kupy i moto a jeste minuly tejden se pri startovani motor uplne v pohode otacel a starter frcel jak ma akorat mrska nechtela chytnou az sem vymlatitl baterku a druhej den co sem ji dobil se snazim nastartovat a vubec nic jen je slyset ze starteru takovy rychly cvakani ,ale motor se ani nepohne

tak sem na radu znameho zkusil startovat s pujcenou novou baterkou a to same .. nasledne mi bylo poradeno , ze je se mi asi ji povedlo predtim ulejt a valce sou plny benzinu tudiz stim starter nepohne tak sem vyndal svicky zkusil to a porad stejny jen to cvakani ve starteru teda ,ale spon myslim ,ze to jde z nej .. nemate prosiiim nekdo nejakou radu co stim jstli je starter KO nebo kde by mohl bejt problem ? byl by strasne moc vdecnej za jakoukoliv radu , protoze uz me nejak nenapada co stim ... dik moc za jakoukoliv pomoc