Kawa Day 09 u MOTO HAVRDA - 16.5.09
- farmář
- Ghostrider

no a já jel na ten sraz tady, z JH kolem Jemnice, policejní motorka jako doprovod, majáky houkačka, já s tou rychlou jedničkou kvetl, tolikrát za jedna a za dvě jsem na 120km nikdá ještě nedal a doufám už nedám, taky je mi jasný proč jelo tolik endur, silnice jedna bída, ten držák z trojky plechu co držel budíky samo praskl, všichni jsme kousek od Budkova hodili šmejra já zadním kolem sem tam.
Hospoda luxusní, tedy jídlem, v Budkově, Maják, všem doporučuji! se zákuskama oběd skoro za tři kila.
Závěr? že jsem nejel do HK, já vůl!!!!!!
40 motek, nějaký choppery, rakušáci jeli auch, jedna policejní Kawa 1000 US verze, no a policejní Fazer 600 s radarem.
Hospoda luxusní, tedy jídlem, v Budkově, Maják, všem doporučuji! se zákuskama oběd skoro za tři kila.
Závěr? že jsem nejel do HK, já vůl!!!!!!
40 motek, nějaký choppery, rakušáci jeli auch, jedna policejní Kawa 1000 US verze, no a policejní Fazer 600 s radarem.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- karelkavka
- Easy rider

-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
V pohodě zítra bude azzuro,chtěl jsem ti poslat obrázek trika ale nemůžu ho tamdostat ani za boha.Helča píše:Tak hlavně ať to zvládnete bez problémů....,držím pěstičky a užijte si to.....jo a hlavně do zítřka v pořádku dojeďte na Moravu
![]()

tak zítra
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak musim podekovat "Havrdum", byl to vazne super den, i to pocasi nakonec vyslo takze pohoda, zajezdil jsem si na cem jsem chtel (jenom ta Z1000 me mrzi, ze nebyla), ale kdo nezkusil to enduro udelal veeeeeeelkou chybu panove (a damy
)
Zitra si to na Velehrade uzijte a pozdravujte decka - at maj z vas (nas) radost...

Zitra si to na Velehrade uzijte a pozdravujte decka - at maj z vas (nas) radost...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
bylo to fajn, zajezdil jsem si vic nez jsem puvodne zamyslel a dospel k jasnemu zjisteni ...nejlepsi motorka na ktere jsem se tam svezl je Z750 a ZZR to ostatni me proste nejak nevzalo.. (a to je dobre, aspon nemusim setrit na nejake nove prirustky
) Havrdum diky, byli skvely 
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira