Pomóóć !
- Gina
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Hry nie, soft nie..mozno nejaku aktualizaciu, ale nie som si istá..naozaj neviem.....tak ešte počkám a keď mi to nepojde, zruším internet banking a budem musieť behať na poštu ako kedysi....výhoda bola, že som nemusela nikam behať a je to bez poplatkov...kurňa , keby ste chceli endoskopiu alebo stomatochirurg.zákrok, tak poradím ja Vám,ale toto naozaj nie je pre mňa...
Gina- GPZ500S/2001
jezisi kriste...ani to tady nemuzu cist...vykoupej se ucesej se navon se a zmaknem to kdekoli...pro tebe vse...jen mi rekni kde ma lasko 
win 8 a 11 jezisi zatim je pouze rc1 win 7....nerozeser to vse jeste vic jak to mas...
kb nikam nepresla...zadnej jejich operacni system neni...pisni mi jen jestli serfujes pomoci IE nebo FF ???

win 8 a 11 jezisi zatim je pouze rc1 win 7....nerozeser to vse jeste vic jak to mas...
kb nikam nepresla...zadnej jejich operacni system neni...pisni mi jen jestli serfujes pomoci IE nebo FF ???
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Marty všechno čtu a dobře si to pamatujuMARTY píše:jezisi kriste...ani to tady nemuzu cist...vykoupej se ucesej se navon se a zmaknem to kdekoli...pro tebe vse...jen mi rekni kde ma lasko

KING ZRX 1200 "03"
148 CKC
148 CKC

Naposledy upravil(a) MARTY dne sob kvě 16, 2009 14:29:08, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
...a jejdaKING píše:Marty všechno čtu a dobře si to pamatujuMARTY píše:jezisi kriste...ani to tady nemuzu cist...vykoupej se ucesej se navon se a zmaknem to kdekoli...pro tebe vse...jen mi rekni kde ma lasko

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
... ty jo bude itálie ...Helča píše:...a jejdaKING píše:Marty všechno čtu a dobře si to pamatujuMARTY píše:jezisi kriste...ani to tady nemuzu cist...vykoupej se ucesej se navon se a zmaknem to kdekoli...pro tebe vse...jen mi rekni kde ma lasko
kb nikam nepresla...zadnej jejich operacni system neni...pisni mi jen jestli serfujes pomoci IE nebo FF ???![]()
...to bude tóčo
![]()

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<