Raspo - tadyRumlos píše:Chlapi chtěl bych na svího rexe sehnat zvýšení zadku takový ty mezikusy pod zadní tlumiče nevíte někdo kde se to dá koupit, vyděl jsem to na jedněch stránkách v Německu, ale nejde mě to objednat.
ZRX III.
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvýšení zadku
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
P R D je tajný...ZRX 1984 píše:Je to teda tajný, ale já top prásknu, Samčus to řešil s Mildou na SkalceRumlos píše:Chlapi chtěl bych na svího rexe sehnat zvýšení zadku takový ty mezikusy pod zadní tlumiče nevíte někdo kde se to dá koupit, vyděl jsem to na jedněch stránkách v Německu, ale nejde mě to objednat.Zkus se jich poptat, je to jejich know how, třeba Ti ho poraděj

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdyz otocis excentry tak se jen osa kola posune o 2cm niz, s tlumicema to nema nic spolecnehoZdrahy píše:K ničemu.. je to takovej ten německej tunningposadí to váhu motorky víc na přední kolo a docela hezky to vypadá, o jízdních vlastnostech bych nerad spekuloval (nemám potuchy).... Apropo, když jen pootočíš excentry tak musí jinak fungovat tlumiče, ne?? V podstatě je trochu natáhneš

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
pekna stranka, tu neznam ...666S999 píše:Raspo - tadyRumlos píše:Chlapi chtěl bych na svího rexe sehnat zvýšení zadku takový ty mezikusy pod zadní tlumiče nevíte někdo kde se to dá koupit, vyděl jsem to na jedněch stránkách v Německu, ale nejde mě to objednat.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- DoktorZRX
- Ghostrider
No jó, ale tys měl normální řidítka, ale Dargas má na brejlích řidílka ala CaferacerKankX píše:kdysi jsem jezdil na ZRX kteremu z brejli nahore koukalo cca 2cm trubek, nepripadlo mi to lepsi...Dargas píše:nebo trochu posoupnout brejle dolu.
vlastni zkusenost.....trosku nervoznejsi, ale zataci to jako svina!

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to nebylo na mojem rexovi, to bylo na jednom vypujcenem, vim ze me to tenkrat upoutalo a zajimalo me jak je v tom velkej rozdil avsak za tu chvilicku jsem nic vyrazneho nepozorovalDoktorZRX píše:No jó, ale tys měl normální řidítka, ale Dargas má na brejlích řidílka ala CaferacerKankX píše:kdysi jsem jezdil na ZRX kteremu z brejli nahore koukalo cca 2cm trubek, nepripadlo mi to lepsi...Dargas píše:nebo trochu posoupnout brejle dolu.
vlastni zkusenost.....trosku nervoznejsi, ale zataci to jako svina!

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- DoktorZRX
- Ghostrider
Škoda že až ted´, coKankX píše:pekna stranka, tu neznam ...666S999 píše:Raspo - tadyRumlos píše:Chlapi chtěl bych na svího rexe sehnat zvýšení zadku takový ty mezikusy pod zadní tlumiče nevíte někdo kde se to dá koupit, vyděl jsem to na jedněch stránkách v Německu, ale nejde mě to objednat.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
No jo, mě to dnes nějak nemyslí...KankX píše:kdyz otocis excentry tak se jen osa kola posune o 2cm niz, s tlumicema to nema nic spolecnehoZdrahy píše:K ničemu.. je to takovej ten německej tunningposadí to váhu motorky víc na přední kolo a docela hezky to vypadá, o jízdních vlastnostech bych nerad spekuloval (nemám potuchy).... Apropo, když jen pootočíš excentry tak musí jinak fungovat tlumiče, ne?? V podstatě je trochu natáhneš

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Zvýšení zadku
No ten odkaz RESPO je sice super určitě bych si řadu dílu z těchhle stránek pořídil, ale teď budu dumat jak to mám objednat, francouzky neumím vůbec a anglicky středně, takže nevím. Asi začnu shánět někoho kdo umí francouzky
máte někdo s těmahle stránkama zkušenosti, radu bych přivítal.

ZRX 1200 R
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bylo myšleno asi tohle:

http://www.rf-biketech.de/shop/product_ ... 8dd392a31e
Pokud to někdo dokáže zajistit(tímto tě osobně vyzývám Víťo
) Tak já do toho jdu.
Potřebuji,protože mám drobnej problém v kombinaci spodní výplň podsedlovky-zadní blatníček.V jednom místě při propružení na sebe lehce dosedají...
Pan "Raspo" to tam má taky a dokonce ve třípolohové variantě,tomu bych se asi taky nebránil,ale myslím,že získat to z Francie bude větší problém.
Jinak doufám,že to Samčus neschraňuje pro sebe,sám s tím jezdí už delší dobu,já to teď okopíroval ,ale můj problém to nevyřešilo,jsme s Petrou a kufrem prostě moc těžcí...
Prostě ten kroužek ,co je nad pružinou a má 4 výřezy,dva mělčí a dva hlubší pootočit o 90stupňů a přesunout na mělčí zářezy a tím dojde k tomu,že je pružina cca. o 10mm(odhadem) víc stlačená...
Samčus to dělal tak,že tlumiče rozbíral(nebo nechal rozebrat) a já jsem je stáhnul popruhem s ráčnou přímo na motorce(akorát šla dolů koncovka)
Toš tak...

http://www.rf-biketech.de/shop/product_ ... 8dd392a31e
Pokud to někdo dokáže zajistit(tímto tě osobně vyzývám Víťo

Potřebuji,protože mám drobnej problém v kombinaci spodní výplň podsedlovky-zadní blatníček.V jednom místě při propružení na sebe lehce dosedají...

Pan "Raspo" to tam má taky a dokonce ve třípolohové variantě,tomu bych se asi taky nebránil,ale myslím,že získat to z Francie bude větší problém.
Jinak doufám,že to Samčus neschraňuje pro sebe,sám s tím jezdí už delší dobu,já to teď okopíroval ,ale můj problém to nevyřešilo,jsme s Petrou a kufrem prostě moc těžcí...
Prostě ten kroužek ,co je nad pružinou a má 4 výřezy,dva mělčí a dva hlubší pootočit o 90stupňů a přesunout na mělčí zářezy a tím dojde k tomu,že je pružina cca. o 10mm(odhadem) víc stlačená...
Samčus to dělal tak,že tlumiče rozbíral(nebo nechal rozebrat) a já jsem je stáhnul popruhem s ráčnou přímo na motorce(akorát šla dolů koncovka)
Toš tak...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Na RF-BIKETECH je toho taky plnoRumlos píše:No ten odkaz RESPO je sice super určitě bych si řadu dílu z těchhle stránek pořídil, ale teď budu dumat jak to mám objednat, francouzky neumím vůbec a anglicky středně, takže nevím. Asi začnu shánět někoho kdo umí francouzkymáte někdo s těmahle stránkama zkušenosti, radu bych přivítal.
http://www.rf-biketech.de/shop/advanced ... ywords=zrx
Jinak se pro mě snažil Chosé Raspo kontaktovat a trvalo to dost dlouho než se ozvali a ceny vyšší než jsem i já osobně očekával!!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jo a tady je ten ventil,kterej spolu s plovákem zavírá benzín(jeden ze čtyř samozřejmě)
http://www.rf-biketech.de/shop/product_ ... delle.html
Ta špička je potažená gumou,takže když se omačká, tak nemusí těsnit....
http://www.rf-biketech.de/shop/product_ ... delle.html
Ta špička je potažená gumou,takže když se omačká, tak nemusí těsnit....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576