OLEJ V Z 750
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, jak píše Mišák...vybral jsem volbu, že na jaře naliju opravdu čerstvej olej!volkswagen píše:Vidíš Ladisi a přitom jsi to měl na podzim vyměnit. Protože když motka pak půl roku stojí, tak se ty sračky v motoru usazujou a usazujou a usazujou a je lepčí je vypustit hned....

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Sundávám...stačilo jednou (odřená kyvka, blbě nasazené přední kolo na náhon! / výměna gufera, náhonu...) aje klid!KankX píše:nemam rad vozvejkany matky a vorvany rafky... bohuzel tak to je. A kontrolovat pak po nekom jestli dal to kolo jak mel a jestli spravne napnul retez???? To si to rovnou muzu udelat sam a vyjde mi to nastejno, nastesti mam pristup k nazouvaku ale nejvic me stve to sundavani a nandavani kol na motorkumilda píše:To mi nevykládej Honzo,že si děláš výměnu gum sám?
Já se objednám ke dvornímu pneumechanikovi,dojedu,dám si dvě kafe z automatu a jedu...
Ale,že je to dražší než olej máš sakra pravdu!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
já si u motky při výměně stojím, takže i kdyby něco dělali špatně, hnedky ho můžeš fláknout666S999 píše:Sundávám...stačilo jednou (odřená kyvka, blbě nasazené přední kolo na náhon! / výměna gufera, náhonu...) aje klid!KankX píše:nemam rad vozvejkany matky a vorvany rafky... bohuzel tak to je. A kontrolovat pak po nekom jestli dal to kolo jak mel a jestli spravne napnul retez???? To si to rovnou muzu udelat sam a vyjde mi to nastejno, nastesti mam pristup k nazouvaku ale nejvic me stve to sundavani a nandavani kol na motorkumilda píše:To mi nevykládej Honzo,že si děláš výměnu gum sám?
Já se objednám ke dvornímu pneumechanikovi,dojedu,dám si dvě kafe z automatu a jedu...
Ale,že je to dražší než olej máš sakra pravdu!!

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*