v poledne teprve snídámMARTY píše:se spolehni...Roman je zpet a spolu a jeste s mou holkou Kingem si myslim ze neni vubec zadny problem jet kamkoli...beru to jako pozvani na obed...hja to domluvim![]()
výročí svatby Georg 31.5.2009 - neděle
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
A von toho nenechá...MARTY píše:se spolehni...Roman je zpet a spolu a jeste s mou holkou Kingem si myslim ze neni vubec zadny problem jet kamkoli...beru to jako pozvani na obed...hja to domluvim![]()
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
souhlas...jezdi jako blazen...ja uz ale kdyz zatnu zuby udrzim se ho666S999 píše:A von toho nenechá...MARTY píše:se spolehni...Roman je zpet a spolu a jeste s mou holkou Kingem si myslim ze neni vubec zadny problem jet kamkoli...beru to jako pozvani na obed...hja to domluvim![]()
(Kinga
) A řekni Romanovi ať moc neřadí, aby Tě nesetřásl, třeba bys na Čeladnou sám netrefil...
na Celadnou trefim poslepu...oad narozeni az do 19 jsem bydlel hned vedle
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak pozdravuj v Tiché! ( v Kunčicích jsem si zlámal rypák...)MARTY píše:souhlas...jezdi jako blazen...ja uz ale kdyz zatnu zuby udrzim se ho666S999 píše:A von toho nenechá...MARTY píše:se spolehni...Roman je zpet a spolu a jeste s mou holkou Kingem si myslim ze neni vubec zadny problem jet kamkoli...beru to jako pozvani na obed...hja to domluvim![]()
(Kinga
) A řekni Romanovi ať moc neřadí, aby Tě nesetřásl, třeba bys na Čeladnou sám netrefil...
![]()
![]()
na Celadnou trefim poslepu...oad narozeni az do 19 jsem bydlel hned vedle![]()
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
A to jsi sel z palenice..666S999 píše:Tak pozdravuj v Tiché! ( v Kunčicích jsem si zlámal rypák...)MARTY píše:souhlas...jezdi jako blazen...ja uz ale kdyz zatnu zuby udrzim se ho666S999 píše: A von toho nenechá...(Kinga
![]()
![]()
na Celadnou trefim poslepu...oad narozeni az do 19 jsem bydlel hned vedle![]()
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
- Roman - ZX12
- Easy slider

[quote="GEORG"]Nějací noví zájemci ?
Cca týden před akcí bych Vás poprosil o závazné přihlášení, protože chci zařídit nějaké to občerstvení a nerad bych potom žral týden v kuse chlebíčky sám
Počasí bude krásné !!!
Jak a v kolik to Jirko plánuješ?
Mamka si totiž zamluvila na 11.h. tandem.seskok padákem a já tam musím
.Dali jsme jí to totiž k narozkám.Když tak bych za váma někam dojela 
Cca týden před akcí bych Vás poprosil o závazné přihlášení, protože chci zařídit nějaké to občerstvení a nerad bych potom žral týden v kuse chlebíčky sám
Počasí bude krásné !!!
Mamka si totiž zamluvila na 11.h. tandem.seskok padákem a já tam musím
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
[quote="GEORG"]Nějací noví zájemci ?
Počasí bude krásné !!!
o tebe se nebojim...sezeres jich na posezeni 50.
a sam...
se pozna jestli vubec bude platit ten seznam co tam jiz visi

Počasí bude krásné !!!
o tebe se nebojim...sezeres jich na posezeni 50.
se pozna jestli vubec bude platit ten seznam co tam jiz visi
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Ty jo, neke... taky to mam letos v planu (OT) asi behem letni dovci... kamikatzeeeeeeeHelča píše:GEORG píše:Nějací noví zájemci ?
Cca týden před akcí bych Vás poprosil o závazné přihlášení, protože chci zařídit nějaké to občerstvení a nerad bych potom žral týden v kuse chlebíčky sám![]()
Počasí bude krásné !!!
Mamka si totiž zamluvila na 11.h. tandem.seskok padákem a já tam musím.Dali jsme jí to totiž k narozkám.Když tak bych za váma někam dojela
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)