Neděle 17.5 - VELEHRAD
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Nechci čeřit dohodnuté hladiny,ale kamarád by dokízal vytvořit třička pro ty kluky např s nápisem Kawa den Velehrad 17.5.2009 o peníze se nestarejte jen bych potřeboval vědět kolik do kupy lidí.Tak mne to napadlo v návaznosti že není Kawa den v Brně,tak bude na Velehradu.
Potřeboval bych to vědět cca zítra večer nejpozději.
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
Jestli jsi Jardo myslel trička pro ty kluky v ústavu,tak zkusím během dneška zjistit (teda jestli jsem to správně pochopilaHan Solo píše:Nechci čeřit dohodnuté hladiny,ale kamarád by dokízal vytvořit třička pro ty kluky např s nápisem Kawa den Velehrad 17.5.2009 o peníze se nestarejte jen bych potřeboval vědět kolik do kupy lidí.Tak mne to napadlo v návaznosti že není Kawa den v Brně,tak bude na Velehradu.Potřeboval bych to vědět cca zítra večer nejpozději.
Když tak Ti písnu tel.do PM a do večera to doladíme
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
Dárek
Tak bando....,mám tady jednu zprávičku.Dozvěděla jsem se,že když dáme pro kluky nějaké penízky,tak si asi delší dobu počkají než jim za to budou moct něco koupit(musí to jít totiž ještě přes pár úřadů)
. Kdyby jsme jim ale třeba za ně koupili nějaký rotoped,který by potřebovali a zrovna jim ho předali,tak by to bylo bez problému
. Co vy na to?
Odhadem si myslím,že tak 3 500- 4000Kč vyberem.Když by chtěl někdo ještě něco poslat a nemohl by přijet,tak ať mi dá prosím vědět
.
Byla by možnost,že bych ten rotoped koupila a zavezla k Dakovi domů,aby ho tam vzali autem,jak tam s náma pojedou. A podle toho by jsme se pak poskládali a vybrala bych si to u Trampa
Jenže se v tom moc nevyznám a potřebovala bych poradit
. Určitě se mezi vámi najde nějaký znalec 
tak prosííííím
Odhadem si myslím,že tak 3 500- 4000Kč vyberem.Když by chtěl někdo ještě něco poslat a nemohl by přijet,tak ať mi dá prosím vědět
Byla by možnost,že bych ten rotoped koupila a zavezla k Dakovi domů,aby ho tam vzali autem,jak tam s náma pojedou. A podle toho by jsme se pak poskládali a vybrala bych si to u Trampa
Jenže se v tom moc nevyznám a potřebovala bych poradit
tak prosííííím
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
- *Pat*
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
rotoped
Helčo : malinko se mi komplikují fir. povinnosti . Kam mám poslat kačky, kdyby se mi nezadařilo dojet ?? Určitě chci přispět na dobrou věc !!
A možná by rádi přispěli i jiní , co nemůžou přijet .
" zx 6r - 01" zelená uklidňuje !
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
Re: rotoped
No byla by to škoda,kdyby jsi nejel,ale znám to a všechno se stihnout nedá*Pat* píše:SUPR nápad !! ps: a seženeme zelenej ?
ps: oceňuji nápad - hmatatelná památka na kawa club a snad je to i potěší u bude k užitku .
Helčo : malinko se mi komplikují fir. povinnosti . Kam mám poslat kačky, kdyby se mi nezadařilo dojet ?? Určitě chci přispět na dobrou věc !!
A možná by rádi přispěli i jiní , co nemůžou přijet .
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dárek
V případě, že se zhodneme na tom rotopedu, tak vzhledem k časové tísni vybírat bude stačit zajet do nějakýho sportu, kterej máš blízko a koupit to nejlepší, co v ceně do 4.000,- Kč dostaneš. Díval jsem se na netu a za ty peníze jsou to už docela slušný stroje. S barvou si starost nedělej, máme nálepky!Helča píše:Byla by možnost,že bych ten rotoped koupila a zavezla k Dakovi domů,aby ho tam vzali autem,jak tam s náma pojedou. A podle toho by jsme se pak poskládali a vybrala bych si to u Trampa![]()
Jenže se v tom moc nevyznám a potřebovala bych poradit. Určitě se mezi vámi najde nějaký znalec
tak prosííííím
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********