ZZR 1400
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Georgu dobra zprava pro tebe... ac jezdim jak s hnojem, vicemene na volnobeh tak spotrebu nedostanu pod 7 litru

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- farmář
- Ghostrider
lítej nízko a pomalu, jak říkala matička synkovi pilotovi
je pravda že vzletovou menších letadel už tohle dá a to s přehledem...
včera mi říkal jeden bývalý pilot, že nechápe ježdění kolem 200 za hodinu a víc už vůbec ne. Že nápad na motorku již ve svém věku zavrhl, tak jsem mu říkal že je to o postupném navykání, jako když on přešel z větroně na nějaký Zlín...
Je to moc pěkná motka. Ta spotřeba je teda taky moc pěkná

včera mi říkal jeden bývalý pilot, že nechápe ježdění kolem 200 za hodinu a víc už vůbec ne. Že nápad na motorku již ve svém věku zavrhl, tak jsem mu říkal že je to o postupném navykání, jako když on přešel z větroně na nějaký Zlín...

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
k tem 200 bych jen dodal, ze to co na ZRX vypadalo jako uzasna, hlavu trhajici rychlost, je tady takova kochacka a pocitem ze "trosku" jedu a kdyz v te "kochacce" (200) na 6tku otocis lehce plynem (zatim ho pouzivam tak do 1/4 otocky) tak se dejou neskutecne veci, clovek ma pocit jako by ta motorka chtela srolovat ten asfaltovy koberec co je pod zadnim kolemfarmář píše:lítej nízko a pomalu, jak říkala matička synkovi pilotovije pravda že vzletovou menších letadel už tohle dá a to s přehledem...
![]()
včera mi říkal jeden bývalý pilot, že nechápe ježdění kolem 200 za hodinu a víc už vůbec ne. Že nápad na motorku již ve svém věku zavrhl, tak jsem mu říkal že je to o postupném navykání, jako když on přešel z větroně na nějaký Zlín...![]()

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zdrahy píše:No jo, každých 3000km nové gumy, každých 10000 nová řetězovkajede to jako z praku, vypadá krásně a mrzí mě že nestihnu Havrdu abych si ji zkusil - nevýhody budou jak jsem zmínil na začátku - stejně jako u Busy a podobných monster

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Já se nestačím divit, Honza je asi jediný člověk v republice, který si koupil dvě čtrnáctky za rokKankX píše:Georgu dobra zprava pro tebe... ac jezdim jak s hnojem, vicemene na volnobeh tak spotrebu nedostanu pod 7 litruS touhle motorkou se da tezko jezdit za 4,5 litru jako s rexem, protoze je ta strikacka nejak blbe udelana
Se zavrenym plynem z kopce a palubni pocitac ukazuje spotrebu kolem 5 l/100km ... no proste hnus. Se nedivim ze jsi si s tou svoji byvalou ZX10 neumel predstavit spotrebu kolim 5 litru... jestli tam fungovala ta strikacka taky tak, tak to ani mene byt nemuze

každopádně jsi mě překvapil, že jsi prodal rexe. Čekal bych, že si ho necháš jako uloženku na leštění.
GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317