Když zjistil že to v zatáčkách dokáže úspěšně znechutit velké části šestek a sem tam nějakému litru, byly zbytky pudu sebezáchovy spláchnuty záplavou adrenalinu, nastalo postupné zatmění před očima a další zrychlování provázené odbroušení valné části stupaček (fakt, odbrousil stupačky na cebru, hovádko). Pak se naskytla možnost předjet v první pravé na nájezdu na stadion (tam co se válel Zdrahy) nějakou šestku která se kolem něho přehnala na rovince, zkoušel to zleva (venkem) a buďto byl dlouhý na brzdy nebo se tam prostě vedle té šestky nevlezl, následoval elegantní pád, položení na pravý bok, skluz, po vjetí do kačeru se to ještě mírně překlopilo ne levou stranu. Takže motorka podřená zprava zleva, nějaký ten držák plastu a blinkr to trochu odnesl, podřená přilba, prodraná bunda i kalhoty a podobné kosmetické záležitosti. Podotýkám že to cebro je měsíc staré a má najeto 1500km. Pozitivní na tom je že junior (a Zdrahy) teď ví, že v této zatáčce předjíždět zleva je pěkná blbost (fakt jo, já tam zásadně volím podjetí zprava). Trochu mě znervózňuje že Brno má patnáct zatáček, než se ten motomagor (junior) naučí kudy nepředjíždět ve všech zatáčkách, tak spotřebuje docela dost motorek a pravděpodobně spoustu nemocničního materiálu.
A to je zhruba vše, byl to pro mě (a bezesporu i pro motomagora) docela zajímavý zážitek, tak jsem se tady z toho musel trochu vyblinkat.

Ahóój a pamatujte: v první pravé na stadion zásadně zprava!