ZRX III.
milda: možná je to v manuálu ale jeden servisák mi říkal dotáhni to rukou co to jde a pak klíčem 15 stupňů.. čím je ale motorka starší a má závity víc a víc opotřebovaný tak je to potřeba dotahovat víc aby pod svíčkama neprofukovalo.. já myslim že že pokud jsou závity v pohodě tak by mělo platit to pravidlo rukou a pak 15 stupňů.. a pokud jsou závity horší tak je to individuální.. odpověď na tvou otázku kolik Nm ti řekne snad někdo jinej 

ZRX 1100 + KLX 650 = 1750 ccm v garáži
Líbilo se mo to, táhne fakt nádherně, sedí se pohodlně, dlouhý zatáčky pěkný (krátký bohužel cestou nebyly), jen to foukání nad 160... ještě by mě zajímalo, jak vypadá jízda s plégem co má Chozé. Ale už vím, co pořídím, až mě přestane bavit devítka
(kdyby zbyly zbytečný lóve, byl by další motkou hned!!!)

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Mrzí mě Myšáku že jsm e nestihli výměnu, ale bylo mi v sobotu nějak divně, asi jsem v pátek snědl něco špatného, no a v něděli dopoledne mi taky nebylo nejlíp
V jižních čechách by to mohlo dopadnout
ona 12ka prý je zase o kousek větší medvěd 

V jižních čechách by to mohlo dopadnout

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
Zas takovej skok v tom nebude, skok bych viděl z 11 na Kubovýho rexe, nebo MildovýhoZdrahy píše:Mrzí mě Myšáku že jsm e nestihli výměnu, ale bylo mi v sobotu nějak divně, asi jsem v pátek snědl něco špatného, no a v něděli dopoledne mi taky nebylo nejlíp![]()
V jižních čechách by to mohlo dopadnoutona 12ka prý je zase o kousek větší medvěd

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
S vyšším plexi je to o fous lepší (vyzkoušeno bo jsem jel kousek na choserexovi), taky o tom uvažuju, ale jako kapoty na devítce to rozhodně není.misak39 píše:Líbilo se mo to, táhne fakt nádherně, sedí se pohodlně, dlouhý zatáčky pěkný (krátký bohužel cestou nebyly), jen to foukání nad 160... ještě by mě zajímalo, jak vypadá jízda s plégem co má Chozé. Ale už vím, co pořídím, až mě přestane bavit devítka(kdyby zbyly zbytečný lóve, byl by další motkou hned!!!)
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
Abych řekl pravduZRX 1984 píše:Zas takovej skok v tom nebude, skok bych viděl z 11 na Kubovýho rexe, nebo MildovýhoZdrahy píše:Mrzí mě Myšáku že jsm e nestihli výměnu, ale bylo mi v sobotu nějak divně, asi jsem v pátek snědl něco špatného, no a v něděli dopoledne mi taky nebylo nejlíp![]()
V jižních čechách by to mohlo dopadnoutona 12ka prý je zase o kousek větší medvěd
Tak zase nedělej ramena jo
ber to ze srandy ju....

no a potom co jsme za jeden den střídali motorky Kuba, Marek a já, tak vím, že co REX to originál

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
Jj, na Káčově budeme pokračovat v testování
Na dvanáctku jsem zvědavej, i když myslím, že 30% pocitu taky dělá lauf, když víc křičí, bo Matejsova devítka má laďák, a zdá se při jízdě ve stejným režimu "rychlejší"
Ale sezení je teda na Rexovi fakt dobrý, to se mi líbilo nejvíc 

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*