v Buďějkách budem v cca před třetíElvis. píše:Kdo že to na mě bude parkovat motorku?PS:Kdy plánujete sraz v Budějkách?
SOBOTA 26. SRPNA HURÁ DO KRUMLOVA
- Kuba
- Ghostrider
no počkej, hned jdu pro smeták a lepidloElvis. píše:Ty jo, ve tři je brzo. Dneska jedu na Tři ségry do Hořepníka, kde budu "spát" v autě a ráno domu, takže se budu chtít asi dospat. Sem čekal, že tam budete mít sraz kolem sedmý nebo dýlPS:Tak už mám taky číro na helmu. A bílý. To nikdo nemá heč
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider
vypadá to asi takto: v 11.00 vyrážíme z Popůvek (kdo neví kde to je, počkám ho jinde) Luboš (Octopus) + Kuba ZRX + Marek, následně se v Třebíči připojí Doktor ZRX, v Českých B. se přidá Elvis + Kodak (možná i ZDRAHY ZX9R)Kodak píše:Já bych se k vám přidal v Budějkách..... hoď tam nějaké místo na setkání.... jinak do tedy všechno jede ??? Mrkni do deníčkuKuba ZRX1200R píše:v Buďějkách budem v cca před třetíElvis. píše:Kdo že to na mě bude parkovat motorku?PS:Kdy plánujete sraz v Budějkách?
a na místě se sejdem s Kafkalibor a Miška
Třebíč - na 12-tou
České B. - cca na třetí (naprosto neznám, nemám tušení kde se tam potkáme, kdyžtak volejte 774 433 399)
Český Krumlov - ostatní přijeďte za náma do penzionu kde budeme chrupkat....někde v tématu je odkaz na www
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Tak to si sežeň smeták s pořádně dlouhejma chlupama, ale bacha. Už s tim co mám teď škrtám v garáži o stropKuba ZRX1200R píše:no počkej, hned jdu pro smeták a lepidloElvis. píše:Ty jo, ve tři je brzo. Dneska jedu na Tři ségry do Hořepníka, kde budu "spát" v autě a ráno domu, takže se budu chtít asi dospat. Sem čekal, že tam budete mít sraz kolem sedmý nebo dýlPS:Tak už mám taky číro na helmu. A bílý. To nikdo nemá heč