Kombinéza zn. BIKER

Odpovědět
sparkys
Kontaktovat uživatele:

Kombinéza zn. BIKER

Příspěvek od sparkys » sob úno 28, 2009 18:11:07

Prodám skoro novou kombinézu zn. BIKER. Najezdil sem s ní asi 200 km, teď mi vysela rok ve skříni. Bylo mi líto ji prodat :) . Není popraskaná a ani nemá žádné oděrky. Velikost L. Moje postava : 184 cm a 92 kg.

Kožená bunda
Sportovní bunda vyrobená z vysoce kvalitní hovězí kůže o tl. 1,2 – 1,4 mm s vyjímatelnou vnitřní podšívkou. Systém vyztužení na vnitřní straně rukávů zajišťuje materiál SHOELER KEPROTEC. Stretch kůže pro lepší pohodlí na bocích, zádech a na rukávech. Límec je vyroben z textilní látky, vnitřní strana je z měkkého a příjemného MICRO FLEECE. Textilní látka na koncích rukávů garantuje lepší životnost v těchto kritických partiích. Dvě vnitřní kapsy na dokumenty a jedna kapsa na mobil.

Kožené kalhoty
Kalhoty, vyrobené z vysoce kvalitní hovězí kůže o tl. 1,2 – 1,4 mm. Pohodlný a odolný materiál SHOELER KEPROTEC v rozkroku a na lýtkách zajišťuje vyztužení v těchto patiích. Stretch kůže pro lepší komfort na zádech, nad koleny a perforovaná kůže na holeních a na lýtkách. BOOM D kožené kalhoty tvoří spolu s BIKER BOOM koženou bundou pohodlnou a bezpečnou kombinézu.

Cena : 6500 kč

Obrázek

Obrázek

tomson
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomson » sob úno 28, 2009 20:39:46

Koukni do PM.
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....

awak