Nápln vidlic zx9r r.v.1999???
Nápln vidlic zx9r r.v.1999???
Zdravím všechny Kawasakisty. Mám prosbu na zkušené: kolik oleje se dává do jedné vidlice na zx9r r.v.1999? nalívá se spodem,nebo vrchem? pisněte mi na email:david.hub@seznam.cz
Diky Dave
Diky Dave
jj, taky jsem dumal a vydumal-najeď na náhradní díly, vyber značku, typ atd a nahoře, pokud jsou k dispozici, máš červenej řádek na odkaz na technický data...Teamgreen píše:Zdravím Jihočecha, zkoušel jsem na těch stránkách najíd motodata i jiných strojů a nějak se mi to nedaří, poradíš?
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Teamgreen
- Easy rider
no jó, jsem to ale pako, díkesmisak39 píše:jj, taky jsem dumal a vydumal-najeď na náhradní díly, vyber značku, typ atd a nahoře, pokud jsou k dispozici, máš červenej řádek na odkaz na technický data...Teamgreen píše:Zdravím Jihočecha, zkoušel jsem na těch stránkách najíd motodata i jiných strojů a nějak se mi to nedaří, poradíš?
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132
CKC # 1132
- hunter
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
trochu OT - taky jsem z Budějic, tak kdyby jste někdy chtěli spáchat vyjíždku tak dejte vědít. Rád poznám další krajany.farmář píše:také až nyní koukám žes z ČB! ahoj!![]()
Mišák to už řekl, nastavíš vlevo motku a pak jsou dvě tlačítka pod tím, vlevo je díly vpravo data.
Já tohle našel když jsem potřeboval právě tlumiče a nechtělo se mi lézt do Haynesse....